Sluit popupAanmelden
Het team

Meet Sophie! Het aanspreekpunt van Winc Academy

Wie beantwoordt er enthousiast alle vragen van (toekomstige) studenten?

Sophie Stortelder
Geschreven door
Gepubliceerd op
17 december 2020

Als jij Winc Academy belt, is er een grote kans dat je Sophie aan de lijn krijgt. Samen met Madelon is zij namelijk hét aanspreekpunt voor huidige en toekomstige studenten. Haar enthousiasme weet ze als geen ander over te brengen op de studenten en daarom past ze perfect in het Student Relations team.


Voordat Sophie zich aansloot bij het team, werkte ze lang in de horeca. Met een bachelor Bedrijfskunde en een master in Innovation & Entrepreneurship, zocht ze in eerste instantie naar een managementpositie in de door haar geliefde horecasector. Maar de coronacrisis had andere plannen voor Sophie. Na een korte zoektocht naar een nieuwe baan, kwam ze al snel met Winc Academy in contact. 


Na het eerste gesprek met Madelon ging het snel. De fijne sfeer en de gezellige mensen spraken mij heel erg aan en ik dacht, ik ga het gewoon doen!


Ze is nu onderdeel van het Student Relations team en daarin is er één taak die elke week vaststaat: het beantwoorden van e-mails en telefoontjes van studenten. Aangezien het aantal gesprekken per dag verschilt, zijn haar werkdagen ook altijd verschillend. Als Sophie niet bezig is met de huidige studenten, belt ze regelmatig toekomstige studenten,om ze enthousiast te maken voor de opleidingen bij Winc Academy. Het persoonlijke contact dat zij tijdens deze gesprekken heeft, vindt ze het leukste aan haar werk bij Winc Academy. 


Het geeft echt een goed gevoel als ik (toekomstige) studenten kan helpen, inspireren en enthousiasmeren!


Maar geen zorgen, Sophie’s liefde voor de horeca is nog lang niet verdwenen. Wijn houdt altijd een speciaal plekje in haar hart. Naast de etentjes en (wijn)vakanties met haar vriendinnen en vrienden, heeft ze zelfs een diploma in wijn behaald! Naast deze gezellige hobby, sport Sophie ook veel en wandelt ze regelmatig om in deze tijd toch in beweging te blijven. De coronacrisis was voor Sophie daarnaast ook een uitkomst voor haar boeken obsessie, ze heeft tijdens de lockdown namelijk veel romans en klassiekers gelezen. 


Wat Winc Academy zo speciaal maakt voor Sophie, is de flexibele mindset die het als start-up heeft. Daarnaast houdt iedereen van aanpakken en heerst er een open cultuur voor feedback. 


Op het moment dat je een idee hebt, probeer je het gewoon! Carla, een van de oprichters van Winc, zegt ook altijd: “Doe maar!”. 


Aangezien Winc Academy zich in de IT sector begeeft, een sector die altijd aan het veranderen is, vindt Sophie de flexibiliteit van Winc Academy cruciaal. Zo kan Winc innovatief blijven en de opleidingen constant verbeteren.   


In de toekomst ziet Sophie Winc Academy als een groot netwerk tussen verschillende bedrijven en verschillende studenten. Zo kan Winc Academy niet alleen opleidingen aan bedrijven aanbieden, maar kunnen studenten ook gebruik maken van deze connecties voor hun toekomstige carrière. Ook hoopt ze dat er veel studenten met verschillende achtergronden bij Winc blijven studeren. Winc Academy staat ervoor dat iedereen kan leren programmeren en het zou mooi zijn als je dat ook in onze gevarieerde groep studenten kunt blijven zien en dat blijven de studenten hopelijk ook in de toekomst laten zien! 


Meer over dit onderwerp

Cookie Preferences
close

We may use and track cookies, local storage, your IP address and similar technologies to improve the user experience of this site and to understand how it is used. Read more in our privacy policy.