Sluit popupAanmelden
Clock
ma-vrij 9:00 - 17:00
Paper plane
welkom@wincacademy.nl
Phone
+31 88 16 60 316
Baan

Mijn eerste dag bij Lemone

Fleur start op 30 september 2019 met de Front-end opleiding bij Winc Academy. Op 1 december 2019 begint zij als Web Developer bij Lemone B.V.

Fleur Rahini Sneijders
Geschreven door
Daphne Rüsch
Daphne Rüsch
Growth Manager
Gepubliceerd op
18 december 2019

Fleur start op 30 september 2019 met de Front-end opleiding bij Winc Academy. Op 1 december 2019 begint zij als Web Developer bij Lemone B.V.

"Mijn eerste week zit er op. De spits is er af en wat was het leuk! Ik heb het echt enorm naar mijn zin bij mijn nieuwe werkgever.

Op mijn eerste dag kreeg ik een mooie nieuwe werklaptop met een ander besturingssysteem. Dat was echt wel even wennen! Het voelde net alsof ik voor het eerst achter een computer zat. Maar ze zeggen als je eenmaal gewend bent, wil je niets anders meer. Daar ga ik dan ook maar van uit.

Het was heel fijn dat ik deze week mocht starten met het uitpluizen van een project dat inmiddels al lang opgeleverd is. Ik heb dit project stap voor stap doorlopen om te zien hoe het was opgebouwd. Wat gebeurt er in het proces vanaf een sketch-design, dat aangeleverd wordt door de designer tot aan de uiteindelijke website inclusief HTML en CSS zodat het overeenkomt met het designbestand. Dat is echt super leerzaam en ik beleef er veel lol aan.

Volgende week gaan we met een nieuw project aan de slag. Ik mag dan zelf echt webpages gaan bouwen voor een bestaande klant. Samen met een senior developer starten we dit op en krijg ik mijn eigen verantwoordelijkheden binnen dit project. Zin in!

Het is zoals gezegd een heel leuk en klein bedrijf met gezellige collega’s. Het voordeel voor mij is dat er daardoor ook hands-on andere side-projects gedaan moeten worden die niet direct met programmeren te maken hebben. De een doet boodschappen, de ander maakt planningen en ik, ik heb me bezig gehouden met de kerstrelatiegeschenken. Lekker om me daar ook druk over te maken als welkome afwisseling. We werken echt als een hecht team samen.

Voel me al helemaal thuis. Ik zit wel al om 07:15 in de auto en ben pas rond 18:45 thuis. Lange dagen dus, ook om alles thuis goed geregeld te krijgen, maar dat gaat tot dusver erg goed en ga elke dag met plezier naar mijn werk."

Wil jij ook aan de slag als front-end developer? Lees hier alles over de opleiding!

Bekijk onze opleidingen
Dark blue arrow pointing right