Clock
ma-vrij 9:00 - 17:00
Paper plane
welkom@wincacademy.nl
Phone
+31 88 16 60 316
Doe je vooraanmelding voor het STAP-budget: de volgende ronde is op 1 november.
Winc Academy

Refer a Friend

Ben jij blij met je opleiding bij Winc Academy? En gun je vrienden en familie dezelfde ervaring? Dan hebben wij wat voor je.

Als een vriend via jou een opleiding bij ons start ontvang jij een bol.com cadeaubon. Jouw vriend ontvangt 10% korting op een opleiding naar keuze!
Nodig je vrienden uit

Dit is hoe het werkt

Dit is hoe Winc Academy Refer a Friend werkt

Nodig je vrienden uit

Veelgestelde vragen

Wat is het Refer a Friend programma en hoe werkt het?
Plus

Wij waarderen het enorm als onze studenten Winc Academy aanraden aan hun vrienden, familie, kennissen en andere contacten. Daarom hebben wij het Refer a Friend programma opgezet. Voor elke vriend(in) die via jou een opleiding bij ons gaat volgen, ontvang je een Bol.com cadeaubon t.w.v. €50,-. En dat is niet eens alles, jouw vriend(in) krijgt via jou ook nog eens 10% korting op een opleiding naar keuze! Win-win.

Is er een maximum aan cadeaubonnen dat ik kan verdienen?
Plus

Nee, je kunt zoveel vrienden uitnodigen als je wilt en voor iedereen die begint met een opleiding krijg jij €50,-. Het bedrag kan oneindig oplopen!

Hoe kan ik aan een persoonlijke Refer a Friend link komen?
Plus

De persoonlijke link krijg je van ons toegestuurd via de mail. Heb jij onverhoopt geen mail van ons ontvangen? Neem dan even contact met ons op via welkom@wincacademy.nl. Wij zullen er voor zorgen dat je zo snel mogelijk een nieuwe uitnodiging ontvangt.

Hoe kan ik mijn vrienden uitnodigen?
Plus

Je kunt jouw vrienden uitnodigen door de persoonlijke Refer a Friend link met jouw vrienden te delen. Dit kan je doen door de link te kopiëren of door gebruik maken van de handige WhatsApp, Facebook en/of e-mail buttons.Heb je de link met jouw vrienden gedeeld? Deel dan ook direct jouw ervaringen met ze en laat ze persoonlijk weten waarom jij denkt dat de opleiding iets voor hen is! Als jij een vriend(in) hebt aangedragen die uiteindelijk student bij Winc Academy wordt, dan krijg jij een cadeaubon t.w.v. 50 euro, kunnen jullie samen studeren én heeft jouw vriend(in) 10% korting gekregen op het gehele opleidingsbedrag!

Hoe weet ik of een vriend via mij opleiding bij jullie volgt?
Plus

Als jij één of meerdere vrienden uitnodigt dan ontvang je automatisch een mail met daarin een link waarmee jij al jouw referrals kunt bijhouden.

Welke opleidingen doen er mee?
Plus

Alle onze opleidingen met een minimum waarde van €195 tellen mee. De opleidingen die via de NL Leert Door subsidie worden aangeboden zijn helaas uitgezonderd van de actie.

Ik heb mijn cadeaubon nog niet ontvangen, klopt dat?
Plus

De cadeaubonnen worden altijd aan het eind van de maand verstuurd, het kan dus zijn dat je nog heel even moet wachten. Goed om te weten is dat je alleen een cadeaubon ontvangt als de vriend(in) die je hebt aangedragen ook daadwerkelijk met een opleiding is gestart. Is dit nog niet het geval? Stuur jouw vriend(in) dan snel een reminder!

Als je de cadeaubon aan het begin van de volgende maand nog steeds niet in je mailbox is verschenen (tip: check ook je spambox), dan is er wellicht iets fout gegaan. Neem in dat geval contact met ons op via welkom@wincacademy.nl en dan gaan we de cadeaubon zo snel mogelijk voor je in orde maken