Clock
ma-vrij 9:00 - 17:00
Paper plane
welkom@wincacademy.nl
Phone
+31 88 16 60 316
Winc Academy

Investeren in je toekomst? Leer programmeren! Ga aan de slag als programmeur of ontdek hoe jij efficiënter kan werken met behulp van code, low code en no-code tools.
Bekijk onze opleidingen
Smiling man with a laptop on his lap

De Winc Methode

Winc Academy biedt verschillende intensieve praktijkgerichte opleidingen voor mensen die hun digitale vaardigheden willen vergroten.

Persoonlijke begeleiding

1
Onze docenten blijven je motiveren, zijn altijd bereikbaar, geven persoonlijke feedback en geven regelmatig live lessen.

Remote &
interactief

2
De opleidingen zijn remote, dus je doet het nooit alleen, de lessen zijn interactief met veel contact met docenten en medestudenten.

Altijd
praktijkgericht

3
Krijg les van experts die precies weten wat jij in de praktijk moet kunnen, en werk je direct aan je eigen portfolio.

In je eigen tijd en tempo

4
Je leerpad staat voor je klaar. En jij bepaalt waar en wanneer je studeert. Je gaat pas verder als je de stof goed beheerst.
Meer over de Winc methode 
Dark blue chevron pointing right
Vertrouwd door industrieleiders, geliefd door studenten
Logo of Bol.com
Logo of Visma
Logo of RTL Z
Logo of UWV
Logo of Tech Connect
4,8
A full starA full starA full starA full starA full star

Onze opleidingen

Carrière
Skills
800
+
Studenten in de Winc Community
200
+
Uur opgenomen live lessen beschikbaar
85
%
Van de studenten raadt de opleiding aan

Voorwaarden

Yellow check
Je bent tussen de 18 en 66 jaar oud.
Yellow check
Je bent minimaal 12 uur per week werkzaam in Nederland, in loondienst of als ZZP'er. Als ZZP'er moet je ingeschreven staan bij de KvK.
Yellow check
Je staat niet ingeschreven bij een onderwijsinstelling, zoals een universiteit, hogeschool of mbo instelling.
Yellow check
Je ontvangt op dit moment geen uitkering, zoals een PGB, WW-uitkering of bijstand.
Yellow check
Je hebt +/- 8 uur per week beschikbaar om te studeren. De Sollicitatietraining moet je namelijk binnen 2 maanden kunnen afronden en Web Development en/of Data Analytics binnen 3 maanden.
Yellow check
Iedereen die aan de bovenstaande voorwaarden voldoet krijgt de mogelijkheid om via NL Leert Door 1 ontwikkelingsadvies en 1 scholingstraject te volgen. De Sollicitatietraining valt onder het ontwikkelingsadvies. Web Development en Data Analytics vallen onder het scholingstraject. Het is dus niet mogelijk om zowel Web Development als Data Analytics te volgen. Let op: opleidingen van andere opleiders tellen ook mee in het maximaal aantal opleidingen.

Wie zijn onze studenten?

4,8
A full starA full starA full starA full starA full star
Ik heb heel erg veel geleerd. Alles is erg duidelijk en je krijgt heel veel informatie, begeleiding en tips. De docenten zijn allemaal heel behulpzaam. Ik ga zeker weten nog een opleiding volgen!
Ik heb er veel van geleerd. Leuke opdrachten en goede opbouw. Ik heb het contact via Slack en de live-lessen ook als prettig ervaren. Grote kans dat ik terug kom voor een van de andere opleidingen.
Opbouw van de opleiding is erg fijn. Vond het heel prettig dat je het op je eigen tempo kon doen en bij vragen werd je altijd in de goede richting gestuurd.
Bij elke vraag die je stelt, krijg je niet alleen goede hulp van de leraren, maar ook van de andere studenten. Je staat er daardoor nooit alleen voor.
Ik ben 2 maanden geleden begonnen en het is een top opleiding! Duidelijke uitleg en een breed aanbod. Ik heb nu de basis onder de knie en kan niet wachten om de rest van de opleiding af te ronden.
Ik ben enorm blij dat ik die studie bij Winc Academy doe. Hele heldere opbouw van de lesstof, volledig in te delen op de rest van je dag indeling. Hele relaxte en professionele begeleiding.
Leuke cursus! Je leert veel in korte tijd en hoewel je thuis achter je laptop zit, heb je toch je klasgenoten om je heen.
De leraren laten je soms zelf naar het antwoord puzzelen, in plaats van direct het juiste antwoord te geven. Hierdoor leer je ook hoe je zelf moet zoeken naar oplossingen.
Mijn ervaring is super positief. Goede begeleiding, de manier van lesgeven is interactief, open, praktijkgericht, leerzaam en vooral leuk.
Je krijgt niet alleen veel informatie, maar vooral ook de tools om jezelf te kunnen ontwikkelen en verder te kunnen leren. Dat is erg handig, aangezien het internet continu in ontwikkeling is.
In plaats van life is like a box of chocolates zou ik zeggen: Winc is like a box of chocolates, every day you take out something delicious again.
Professioneel, duidelijk, behulpzame leraren, goede duidelijk opleiding doelen en goed in elkaar gezet. Je leert stap voor stap. Voor mij is de persoonlijke aandacht echt een pluspunt.
Met Winc Academy zet ik mijn eerste stappen als front-end developer. De opleiding is goed en logisch opgezet. Je kunt alles in je eigen tempo doen en docenten staan altijd voor je klaar.