STAP-budget: aanmelden op 3 juli 2023
7
dagen.
7
uur.
3
min.
0
sec.
Winc Academy

Ontwikkel je skills en boost je carrière

Tijdens onze flexibele opleidingen leer jij precies wat je in de praktijk nodig hebt om als developer of data analist aan de slag te gaan. Start direct, studeer wanneer het jou uitkomt en krijg persoonlijke begeleiding.
Bekijk onze opleidingen
Smiling woman holding a laptop

Waarom 2022 het perfect jaar is voor een omscholing naar IT

Yellow check
Hebben we al gezegd dat er veel banen beschikbaar zijn? Het aantal vacatures in deze sector blijft maar stijgen!
Yellow check
IT’ers verdienen relatief goed als je het vergelijkt met andere banen op hetzelfde niveau. Het gemiddelde startsalaris is €2.500,- bruto wat snel kan oplopen tot €5.000,-.
Yellow check
Een baan in de IT is future proof! De technologie ontwikkelt zich snel en dringt steeds verder door tot bijna alles wat we doen. 


Onze opleidingen

Carrière in Tech
Introductie in Tech

Wij helpen je op weg

Wil je onderzoeken of programmeren iets voor jou is? Of heb je hulp nodig bij de keuze van de opleiding? Doe een van onze testen of volg een webinar en krijg persoonlijk advies!

De onderwijsmethode die bij je past

Een praktijkgerichte opleiding waarbij je essentiële vaardigheden leert om jouw carrière een boost te geven.

Persoonlijke begeleiding

1
Onze docenten en mentoren blijven je motiveren, zijn bereikbaar voor vragen en geven persoonlijke feedback.

Remote & interactief

2
Via onze Slack community blijf je in contact met de docenten en jouw medestudenten. Je studeert dus niet alleen.

Altijd praktijkgericht

3
Krijg les van experts die precies weten wat jij in de praktijk moet kunnen, en werk je direct aan je eigen portfolio of een praktische case.

In je eigen tijd en tempo

4
Je leerpad staat voor je klaar. En jij bepaalt waar en wanneer je studeert. Je gaat pas verder als je de stof goed beheerst.
Ik heb heel erg veel geleerd. Alles is erg duidelijk en je krijgt heel veel informatie, begeleiding en tips. De docenten zijn allemaal heel behulpzaam. Ik ga zeker weten nog een opleiding volgen!
Ik heb er veel van geleerd. Leuke opdrachten en goede opbouw. Ik heb het contact via Slack en de live-lessen ook als prettig ervaren. Grote kans dat ik terug kom voor een van de andere opleidingen.
Opbouw van de opleiding is erg fijn. Vond het heel prettig dat je het op je eigen tempo kon doen en bij vragen werd je altijd in de goede richting gestuurd.
Bij elke vraag die je stelt, krijg je niet alleen goede hulp van de leraren, maar ook van de andere studenten. Je staat er daardoor nooit alleen voor.
Ik ben 2 maanden geleden begonnen en het is een top opleiding! Duidelijke uitleg en een breed aanbod. Ik heb nu de basis onder de knie en kan niet wachten om de rest van de opleiding af te ronden.
Ik ben enorm blij dat ik die studie bij Winc Academy doe. Hele heldere opbouw van de lesstof, volledig in te delen op de rest van je dag indeling. Hele relaxte en professionele begeleiding.
Leuke cursus! Je leert veel in korte tijd en hoewel je thuis achter je laptop zit, heb je toch je klasgenoten om je heen.
De leraren laten je soms zelf naar het antwoord puzzelen, in plaats van direct het juiste antwoord te geven. Hierdoor leer je ook hoe je zelf moet zoeken naar oplossingen.
Mijn ervaring is super positief. Goede begeleiding, de manier van lesgeven is interactief, open, praktijkgericht, leerzaam en vooral leuk.
Je krijgt niet alleen veel informatie, maar vooral ook de tools om jezelf te kunnen ontwikkelen en verder te kunnen leren. Dat is erg handig, aangezien het internet continu in ontwikkeling is.
In plaats van life is like a box of chocolates zou ik zeggen: Winc is like a box of chocolates, every day you take out something delicious again.
Professioneel, duidelijk, behulpzame leraren, goede duidelijk opleiding doelen en goed in elkaar gezet. Je leert stap voor stap. Voor mij is de persoonlijke aandacht echt een pluspunt.
Met Winc Academy zet ik mijn eerste stappen als front-end developer. De opleiding is goed en logisch opgezet. Je kunt alles in je eigen tempo doen en docenten staan altijd voor je klaar.

Kunnen wij je nog ergens bij helpen?

Wil je meer weten over jouw carrièremogelijkheden of heb je gewoon even behoefte aan persoonlijk advies? Plan dan vrijblijvend een adviesgesprek met ons in.