Cookie Preferences
close

We may use and track cookies, local storage, your IP address and similar technologies to improve the user experience of this site and to understand how it is used. Read more in our privacy policy.

Winc Academy en MyLeaves slaan de handen ineen om je efficiënt op weg te helpen naar de studie die past bij jouw ambities!

Het vinden van de juiste studie kan zowel leuk als uitdagend zijn. Bij Winc Academy begrijpen we dat niet iedereen begint met een duidelijke routekaart. Daarom bieden we nu gratis toegang tot MyLeaves om je te helpen je carrièredoelen te identificeren en je leerpad samen met hen uit te stippelen. Door middel van uitgebreide tests krijg je inzicht in je carrière-ambities, creëer je een persoonlijk vaardighedenpaspoort en ontvang je praktisch advies over je leertraject.

Test welk studietraject aansluit bij jouw ambities!


Maak gebruik van onze gratis service om te testen welke vaardigheden jij al bezit, waar je ambities liggen en waar jij mogelijk nog scholing kan gebruiken. Door middel van profesionele en internationaal-erkende testen krijg je inzicht in welke vaardigheden jij nog nodig hebt om de volgende stap in je carriere te maken. Alles voor jouw droombaan!

De voordelen op een rijtje

footprint

1. Je vaardigheden in beeld

Je begint met het voltooien van een professionele persoonlijkeidstest en cognitieve capiciteitentest op het platform van MyLeaves. Door middel van het betantwoorden van een aantal vragen brengen wij je ambities en relevante vaardigheden in beeld.

diversity_3

2. Je mogelijkheden in kaart

Vervolgens  koppelen wij je resultaten aan de arbeidsmarkt. Op je persoonlijke pagina kan je zien hoe goed je karakter en vaardigheden aansluiten bij je ambities.  Leer snel welke rollen echt bij je passen en welke vaardigheden je nodig hebt!

volunteer_activism

3. Bij- en omscholing op maat

Het kan voorkomen dat er vaardigheden ontbreken om je ambities succesvol na te streven. Wij identificeren de vaardigheden die nog ontwikkeld moeten worden en stellen op basis daarvan een duidelijk leerpad voor je op.

Hoe het werkt

1.

Meld je nu gratis aan

Klik hier om lid te worden van ons MyLeaves-platform.

2.

Creëer jouw Skills Paspoort

Volg de eenvoudige stappen op het platform om een gepersonaliseerd paspoort voor je skills te maken en inzicht te krijgen in je motivaties en daarbij passende learning journey.

3.

Ontvang een korting voor bijscholing

Profiteer van een 10% korting op jouw leertraject wanneer je start met onze cursussen.

Wil je meer weten?

Vul het onderstaande formulier in en je ontvangt van ons een mail met meer informatie.

Hoe nu verder

1.

Laat je gegevens achter

Vul het formulier links in om gratis gebruik te maken van de voordelen van deze service.

2.

Uitnodiging voor platform

We nodigen je uit voor de intake op het MyLeaves platform. Hier vind je alle testen en uitleg over de service.

3.

Uitslag

Je creëert een persoonlijk profiel en op basis hiervan ontvang je gratis advies over het beste leertraject voor jou!

Heb je vragen over deze dienst en MyLeaves?

Plan een consult in met een van onze adviseurs. Wij zijn er om je op weg te helpen.