info
STAP-budget: meld je aan vóór maandag 3 juli om 10:00
Meld je aan
north_east
Sorry, deze pagina is niet beschikbaar.
Testimonial

De start van een nieuwe uitdaging

Ik heb gekozen voor de opleiding Front-end Development omdat ik denk dat dit een goede eerst stap is om in deze branche te beginnen. Het leuke is dat je bij deze opleiding ook daadwerkelijk ziet wat er op de pagina van de website verandert.

Anna

Ik heb al enige tijd interesse in programmeren, alleen heb ik hier nooit eerder aandacht aan besteed. Vroeger kon je op internet wel je eigen website onderhouden en dit deed ik dan ook graag. Toen ik mijn studie Media en Entertainment Business niet had afgerond, ben ik de grafische wereld ingerold, al wist ik dat ik dit niet voor altijd wilde gaan doen. Mijn vader werkt in de ICT en programmeert ook. Ik heb hem om informatie gevraagd en ben uiteindelijk zelf een aantal cursussen gaan volgen.

Toen ik meer vaart achter mijn carrièreswitch wilde zetten, ben ik wat onderzoek gaan doen en uiteindelijk bij Winc Academy terecht gekomen.  Ik heb gekozen voor Winc Academy omdat de structuur van lesgeven mij fijn leek. Ik heb eerst de korte opleiding Web Development voor Beginners gevolgd en daarna wist ik zeker dat deze lesmethode bij mij past.  

Over 
Anna
Blue dot
Opleiding: 
Front-end Development
Blue dot
Gestart op: 
2 november 2020
Blue dot
Werkt nu bij: 

Daarna heb ik gekozen voor de opleiding Front-end Development omdat ik denk dat dit een goede eerst stap is om in deze branche te beginnen. Ik vind het leuk dat je bij deze opleiding ook daadwerkelijk ziet wat er op de pagina van de website verandert. Later zou ik misschien ook nog de opleiding Back-end Development willen doen, maar eerst maar eens deze opleiding afmaken. Ik hoop aan het eind van deze opleiding een goede basiskennis te hebben op het gebied van Front-end Development, zodat ik hierin een leuke baan kan vinden.

Om deze opleiding goed te kunnen volgen ben ik volledig gestopt met werken. Hierdoor kan ik in mijn eigen tempo de opleiding volgen en de lesstof goed in mij opnemen, onthouden en begrijpen. Ik begin elke dag om 9:00 uur en eindig om 17:00 uur. Ik kies ervoor om bij mijn opa en oma thuis op zolder te zitten, zodat ik geen afleiding heb.

Mijn dag als student:

8:00 uur – Ik sta op en kleed me om, ga ontbijten en vertrek naar opa en oma om te beginnen met studeren

9:00 uur – Ik begin met studeren.

12:30 uur – Ik ga samen met mijn opa en oma lunchen

17:00 uur – Ik ben klaar met studeren en ga naar huis

’s Avonds bedenk ik altijd goed wat ik die dag heb geleerd. Daarnaast wil ik zo goed mogelijk uitrusten en ga een stukje wandelen of kijk een serie.

Tot nu toe vind ik de opleiding heel erg leuk en leerzaam. Het fijne is ook dat er altijd actief wordt gereageerd op mijn vragen in het Slack kanaal. Het moeilijkste wat ik tot nu toe heb geleerd, is het JavaScript Syntax. Ik weet wat er gedaan moet worden, alleen de vertaalslag naar hoe ik dat daadwerkelijk opschrijf vind ik nog lastig om te doen.

Het leukste aan de opleiding vind ik dat je echt je vooruitgang merkt. Op de eerste dag leek alles zo moeilijk, maar nu is het goed te volgen en valt het reuze mee.
Cookie Preferences
close

We may use and track cookies, local storage, your IP address and similar technologies to improve the user experience of this site and to understand how it is used. Read more in our privacy policy.