info
STAP-budget: meld je aan vóór maandag 3 juli om 10:00
Meld je aan
north_east
Sorry, deze pagina is niet beschikbaar.
Testimonial

Een oude hobby een nieuw leven in blazen

Toen ik nog een klein meisje was, zat ik al achter de computer te coderen. Na 6 jaar heb ik nu besloten om weer te beginnen vanaf de basis. De Front-end Development opleiding bij Winc Academy leek mij vooral een goed begin, omdat ik hierna mijzelf graag verder wil ontwikkelen.

Annemarie Visser-Fukkink

Toen ik nog een klein meisje was, zat ik al achter de computer te coderen. HTML en CSS waren toen vrij nieuw en ik was vooral als hobby websites aan het bouwen. Sindsdien is de digitale wereld erg veel veranderd. Na 6 jaar heb ik nu besloten om weer te beginnen vanaf de basis. Voorheen werkte ik in de sociale media en klantenservice, maar toen ik zwanger was, werd mijn contract niet meer verlengd.

Eenmaal bevallen en in de WW, besefte ik dat ik een baan wilde hebben die ik echt leuk vond. Een baan waar ik in door kon groeien.

En een beter salaris is natuurlijk ook goed meegenomen. Na het lezen van een aantal goede reviews kwam ik bij Winc Academy terecht. De Front-end Development opleiding leek mij vooral een goed begin, vanwege de hoeveelheid werk die hierin te vinden is. Hierna wil ik mij graag verder ontwikkelen in back-end development.

Over 
Annemarie
Blue dot
Opleiding: 
Front-end Development
Blue dot
Gestart op: 
30 oktober 2020
Blue dot
Werkt nu bij: 

Ik ben nu vier week met de Front-end Development opleiding bezig en ik vind het vooral fijn hoe de opleiding is opgebouwd. Tijdens de opleiding krijg je heel veel filmpjes en opdrachten die goed op elkaar aansluiten. De volgorde waarin deze stof van makkelijk naar steeds wat moeilijker is opgebouwd is heel prettig. Hiermee push je jezelf steeds wat verder. Daarnaast zijn de eindopdrachten ook lekker uitdagend; je krijgt een opdracht en dan mag je vervolgens alles helemaal uitpuzzelen. Als ik ergens niet uitkom, dan stel ik ook vragen in Slack - ons communiceerplatform voor studenten en leraren. Omdat mijn man software developer is kan ik hem ook vragen stellen, maar ik wil vaak precies weten waarom het zo moet en dat antwoord krijg ik dan eerder van docenten of medestudenten in Slack.

Ik ben vooral benieuwd naar het leren en toepassen van JavaScript in volgende opdrachten, omdat ik hier voorheen nog nooit mee heb gewerkt. Waar ik dan echt trots op ben, is als uiteindelijk alles werkt zoals ik wil. Alle feedback van docenten op deze opdrachten geeft mij ook een goed gevoel. Dan weet ik dat ik het onder de knie heb en weer verder kan naar de volgende module. Ik ben ook altijd bezig met het uitbreiden van projecten door nieuwe stof toe te voegen. Zo ben ik ondertussen een portfolio aan het creeëren met de skills die ik tot nu toe heb geleerd. Ik ben zelfs naast de opleiding bezig om deze geleerde stof toe te passen op mijn eigen websites.

Als ik dan de volgende modules van de opleiding zie, krijg ik meteen weer zin om verder te gaan.

In mijn ervaring valt de opleiding goed te combineren met het dagelijkse leven. Mijn man en ik wisselen regelmatig met huishoudelijke taken en het verzorgen van ons kind. Dat is fijn, want op deze manier kan ik zelf indelen wanneer ik aan de slag ga met de opleiding. Als mijn kleintje op dinsdag naar opa en oma gaat, of wanneer mijn man vrij is op vrijdag, dan zit ik de hele dag achter de computer te programmeren. En ‘s avonds als mijn kind slaapt of in het weekend ben ik ook regelmatig achter de computer te vinden om te leren of te gamen. Dus ik ben echt parttime aan het studeren en parttime aan het zorgen voor mijn kind en hond. 

Wat ik iedereen kan adviseren is om de opleiding te gaan doen als het je interesseert. Want zelfs als je geen baan als programmeur wilt, dan is het nog steeds goed om jezelf te blijven ontwikkelen!Cookie Preferences
close

We may use and track cookies, local storage, your IP address and similar technologies to improve the user experience of this site and to understand how it is used. Read more in our privacy policy.