info
STAP-budget: meld je aan vóór maandag 3 juli om 10:00
Meld je aan
north_east
Sorry, deze pagina is niet beschikbaar.
Testimonial

Van grafisch ontwerpen naar Front-end Development

Twee vrienden van mij zijn beiden al jaren werkzaam als programmeur. Zij hadden mijn interesse al eerder gewekt, na vele mooie verhalen over technieken, code en het werken aan projecten in deze sector.

Dennis Schippers

Nadat het bedrijf waar ik jarenlang werkte als grafisch ontwerper failliet ging, heb ik besloten om het roer om te draaien. Ik ben toen een beroepskeuze traject in gegaan en na grondig onderzoek in mijn persoonlijke interesses en ambities is hier Front-end/ Full-stack Development uitgekomen. Deze uitkomst was voor mij niet geheel verrassend. Twee vrienden van mij zijn beiden al jaren werkzaam als programmeur. Zij hadden mijn interesse al eerder gewekt, na vele mooie verhalen over technieken, code en het werken aan projecten in deze sector.

Over 
Dennis
Blue dot
Opleiding: 
Full-stack Development
Blue dot
Gestart op: 
9 oktober 2020
Blue dot
Werkt nu bij: 
MKG Nederland BV als Full Stack-ontwikkelaar

Ik ben toen op zoek gegaan naar de juiste opleiding, waarbij ik van deze interesse mijn werk zou kunnen maken. Er worden op dit gebied zoveel verschillende opleidingen aangeboden, van online tot op locatie. Na aardig wat research bleek dat de opleiding Full-stack Development bij Winc Academy het beste bij mij zou passen. Om hier zeker van te zijn heb ik eerst de opleiding Web Development voor Beginners gevolgd. Ik was zo enthousiast over deze opleiding, dat dit voor mij de doorslag slag gaf. Ik wist het zeker, ik word developer!

Het fijne aan de opleiding vind ik dat je zelf verantwoordelijk bent voor je leerproces. Je kan je tempo helemaal zelf bepalen.

Soms komt het voor dat ik even niet meer weet hoe ik verder moet met een opdracht, je loopt vast en komt er gewoon echt niet meer uit. De docenten zijn enorm bereidwillig om te helpen met het probleem, alleen geven ze nooit één antwoord wat je hele probleem oplost. Ze veranderen door kleine hints en tips jouw gedachtegang en hierdoor bekijk je het probleem ineens van een heel ander perspectief, waardoor je jouw probleem toch zelf oplost. De leukste opdrachten vind ik toch echt de grotere opdrachten/eindopdrachten. Dit omdat hier verschillende talen en technieken samenkomen wat voor veel uitdaging zorgt.

Zeven dagen per week investeer ik tijd aan de opleiding. De tijd naast mijn studie besteed ik aan hobby’s zoals fotografie, koken, Netflix, lezen, golfen, spelletjes of andere vormen van ontspanning zoals sporten. Op dit moment heb ik 70% van de opleiding Front-end Development voltooid. Mijn uiteindelijke doel is omdat deze opleiding succesvol af te ronden en daarna te starten met de opleiding Back-end Development.

Mijn doel voor 2021 is het vinden van een leuke werkgever, waar ik mijn junior developer skills in de praktijk kan gaan inzetten en verder kan uitbouwen.
Cookie Preferences
close

We may use and track cookies, local storage, your IP address and similar technologies to improve the user experience of this site and to understand how it is used. Read more in our privacy policy.