info
STAP-budget: meld je aan vóór maandag 3 juli om 10:00
Meld je aan
north_east
Sorry, deze pagina is niet beschikbaar.
Testimonial

Van massacommunicatie naar computerfluisteraar

Na vele gesprekken, testen en open dagen is het de programmeer opleiding van Winc Academy geworden. Waarom? Omdat die het meest past bij mij past. Ik wil een opleiding die kort is en de vrijheid heeft van ‘remote’ leren.’ Hier kan ik de opleiding zo inrichten als ik dat zelf wil.

Eurvin Morman

Een dag uit het leven van een Front-end Developer trainee

[04:30] De letters op scherm beginnen te dansen en iedere keer als ik het ongedaan probeer te maken verspringen ze. Huh, hoe kan dit? Ik schrik wakker. Een klein jaar vol lastige keuzes, aanmodderen en experimenteren met deze dromen als resultaat. Waar ben ik aan begonnen… Ik draai me om en slaap verder.

Over 
Eurvin
Blue dot
Opleiding: 
Full-stack Development
Blue dot
Gestart op: 
30 september 2019
Blue dot
Werkt nu bij: 
Bol.com

Het ritme van de dag is terug van weggeweest.

[8:55] Ik zet een kop thee voordat de eerste les begint. Na ruim vier weken is het ritme van de dag weer terug van nooit weggeweest. Na vele gesprekken, testen en open dagen is het de programmeer opleiding van Winc Academy geworden. Waarom? Omdat die het meest past bij mij past. Ik wil een opleiding die kort en intensief is maar ook de vrijheid heeft van ‘remote’ leren.’ Bij Winc Academy kan ik de opleiding zo inrichten als ik dat zelf wil.

Gevoel van motivatie is tijdens de opleiding alleen maar gegroeid.

[13:00] Even in-checken. Hoe krijg ik dit werkend en op het scherm? Dit is toch iets anders dan even een WordPress websitetje ontwerpen, wat ik in mijn vrije tijd vooral deed. Uitdagend maar vooral ook stimulerend en dus haal ik er heel veel voldoening uit. Dat gevoel van motivatie is tijdens de opleiding alleen maar gegroeid. Het managen van social media kanalen was leuk, maar lang niet zo stimulerend als wat ik nu doe. Een goede keuze dus!

Alle puzzelstukjes vallen tijdens de opleiding op hun plek.

[17:00] Intensief, zo kan ik een dag vol programmeren het best omschrijven. Over een uur wil ik de opdracht inleveren. Dat ga ik nooit halen, dat gevoel heb ik iedere dag. Ondertussen weet dat ik mijn leerdoel voor de dag waarschijnlijk wel bereikt heb. Alle puzzelstukjes die ik het afgelopen half jaar zelf al los verzameld heb vallen tijdens de opleiding op hun plek. Ik zie het grotere plaatje en besluit mij de komende uren nog even vol op de opdracht te storten.

Bij een van de partners van Winc Academy op gesprek voor een baan.

[20:00] ‘Trust the process’ – Voldaan en met positief gevoel kijk ik terug op de dag, de week, de laatste maand en vooral het afgelopen jaar. Via Winc Academy ben ik bij een van hun partners op gesprek geweest. Over twee weken begin ik met de juiste bagage aan een nieuwe uitdaging in mijn carrière. Hoe, wat, waar deel ik op een later moment.

Cookie Preferences
close

We may use and track cookies, local storage, your IP address and similar technologies to improve the user experience of this site and to understand how it is used. Read more in our privacy policy.