Clock
ma-vrij 9:00 - 17:00
Paper plane
welkom@wincacademy.nl
Phone
+31 88 16 60 316
Sorry, deze pagina is niet beschikbaar.
Testimonial

Een nieuwe uitdaging, leren programmeren.

De laatste paar jaar was mijn gezin mijn focus. Nu de jongste over een half jaar naar de basisschool gaat, vond ik het wel weer tijd om iets voor mezelf te gaan doen. Iets waar ik genoeg uitdaging in kan vinden. Toen stelde iemand voor of programmeren niet is voor mij zou zijn.

Fleur Rahimi-Schneiders‍

Ik heb veel leuke reacties ontvangen toen ik aan mensen vertelde dat ik nu leer programmeren. Ook heb ik veel vragen gekregen over hoe ik tot deze keuze ben gekomen en hoe ik het ervaar nu ik reeds gestart ben. Via deze weg wil ik mijn relaas met jullie delen.

Nieuwe focus nu de kinderen groter worden

De laatste paar jaar was mijn gezin mijn focus. Nu de jongste over een half jaar naar de basisschool gaat, vond ik het wel weer tijd om iets voor mezelf te gaan doen. Iets waar ik genoeg uitdaging in kan vinden. Omdat ik graag puzzel, werd ik door iemand op het idee gebracht om eens te gaan kijken of programmeren niet iets voor mij zou zijn. Ik ben wat rond gaan kijken en zag allemaal studies van 3 of 4 jaar lang, totdat ik Winc Academy voorbij zag komen.

Over 
Fleur
Blue dot
Opleiding: 
Front-end Development
Blue dot
Gestart op: 
30 september 2019
Blue dot
Werkt nu bij: 
Lemone B.V.

Theorie en praktijk gecombineerd

Winc Academy leidt je in korte tijd op tot front-end developer, voor mij is dat ideaal. Een periode van een half jaar is overzichtelijk. Je leert de theorie maar brengt het geleerde ook meteen in de praktijk met de vele projecten die je doet.

Twijfel: kan ik dit wel?

Eerlijk gezegd twijfelde ik wel voordat ik de knoop doorhakte. Programmeren klinkt zo technisch. Ik had er eigenlijk nooit over nagedacht. Ik dacht: kan ik dit wel? Gelukkig kon je bij Winc Academy ook een korte opleiding volgen om eerst te kijken of programmeren echt wat voor je is. Nadat ik deze opleiding had gevolgd, wist ik het zeker. Dit vind ik echt heel leuk.

Je wordt steeds uitgedaagd en dat spreekt me heel erg aan.

Van bikkelen naar kwartjes die vallen

Inmiddels ben ik begonnen met de Front-end opleiding en heb ik er al vier weken op zitten. Het is intensief en ik heb het de eerste weken even zwaar gehad. Het is zo’n nieuwe wereld, programmeren. Maar ik wilde dit zo graag en heb echt even moeten bikkelen. Uiteindelijk vielen de kwartjes.

Dynamisch en uitdagend

Programmeren is niet leren en pas doorgaan naar een volgend onderdeel als je het voorgaande 100% kent. Nee, programmeren is leren, toepassen, proberen, vastlopen, iets anders proberen, testen, experimenteren, herhalen, etc. etc. Het is heel dynamisch en uitdagend! En als je dat doorhebt dan gaat er een wereld voor je open.

Bekijk onze opleidingen
Dark blue arrow pointing right

Meer testimonials