info
STAP-budget: meld je aan vóór maandag 3 juli om 10:00
Meld je aan
north_east
Sorry, deze pagina is niet beschikbaar.
Testimonial

Ik wilde meer grip op mijn agenda

Heb ik als web-programmeur meer grip op mijn agenda? Om deze vraag te beantwoorden volgde Lin Ny een opleiding bij Winc Academy. Hieronder lees je haar ervaringen.

Lin Ny van Feggelen

Jarenlang heb ik in de zorg gewerkt, als medisch secretaresse/doktersassistent bij een kliniek in Amsterdam. Toch was ik op zoek naar werk buiten de zorg, voornamelijk omdat ik graag meer grip op mijn agenda wilde. Ik vroeg mij af of een baan als web-programmeur niet beter te combineren zou zijn met de rest van mijn leven?

Over 
Lin Ny
Blue dot
Opleiding: 
Front-end Development
Blue dot
Gestart op: 
1 juni 2020
Blue dot
Werkt nu bij: 

Om die vraag te beantwoorden volgde ik eerst de opleiding Web Development voor Beginners bij Winc Academy. Na deze opleiding was ik razend enthousiast en ervan overtuigd dat deze richting mij meer vrijheid zou geven. Daarom besloot ik verder te gaan met de opleiding tot Front-end Developer. De opleidingen bij Winc Academy leken mij een mooie manier om een ander vakgebied in te stromen, vooral omdat er geen enkele vooropleiding voor nodig was.

Een van de redenen waardoor ik voor Winc Academy heb gekozen, is omdat je bij nul kan beginnen met een korte opleiding en er binnen een paar dagen erachter kan komen of Front-end Development iets voor jou is.

Programmeren is niet alleen de theorie uit je hoofd leren maar ook vooral veel doen. Hiermee ga je bij Winc Academy vanaf dag één mee aan de slag. Je moet daarnaast ook leren wat er allemaal mogelijk is binnen het programmeren en waar je moet zoeken om specifieke codes te vinden voor de website die jij of je klant graag wenst. Dit is een leuke uitdaging!

De opleidingen bij Winc Academy vind ik best pittig. Maar via Slack kan je goed contact onderhouden met je medeleerlingen en vragen stellen aan de docenten. Je krijgt daarnaast ook uitgebreide feedback bij je eindopdrachten dus daarmee kom je echt een heel eind!

Cookie Preferences
close

We may use and track cookies, local storage, your IP address and similar technologies to improve the user experience of this site and to understand how it is used. Read more in our privacy policy.