Clock
ma-vrij 9:00 - 17:00
Paper plane
welkom@wincacademy.nl
Phone
+31 88 16 60 316
Sorry, deze pagina is niet beschikbaar.
Testimonial

Meer grip op mijn eigen agenda

Heb ik als web-programmeur meer grip op mijn agenda? Om die vraag te beantwoorden volgde Lin Ny een opleiding bij Winc Academy. Lees hier haar ervaringen.

Lin Ny van Feggelen

Jarenlang heb ik in de zorg gewerkt maar ik wilde graag meer grip op mijn agenda. Zou een baan als web-programmeur niet beter te combineren zijn met de rest van mijn leven? Om die vraag te beantwoorden volgde ik eerst de opleiding Web Development voor Beginners bij Winc Academy.

Over 
Lin Ny
Blue dot
Opleiding: 
Front-end Development
Blue dot
Gestart op: 
1 juni 2020
Blue dot
Werkt nu bij: 

In het dagelijks leven was ik medisch secretaresse/doktersassistent bij een kliniek in Amsterdam. Toch was ik op zoek naar werk buiten de zorg. Ik wilde graag mijn eigen agenda inplannen. De opleidingen bij Winc Academy leken mij een mooie manier om een ander vakgebied in te stromen. Vooral ook omdat er geen enkele vooropleiding voor nodig was. Na de opleiding Web Development voor Beginners en was ik razend enthousiast en daarna ben ik verder gegaan met de opleiding Front-end Development.

De reden dat ik voor Winc Academy heb gekozen is omdat je bij nul kan beginnen en je binnen een paar dagen erachter kan komen of Front-end Development iets voor jou is

Programmeren is niet alleen de theorie uit je hoofd leren maar vooral doen. Je moet leren wat er mogelijk is met programmeren en ook waar je moet zoeken om specifieke codes te vinden voor de website die jij of je klant graag wenst. Dit is een leuke uitdaging. De opleidingen vind ik best pittig. Maar via Slack kan je goed contact onderhouden met je medeleerlingen en vragen stellen aan docenten. Je krijgt daarnaast ook uitgebreide feedback bij je eindopdrachten dus daarmee kom je echt een heel eind!

Bekijk onze opleidingen
Dark blue arrow pointing right

Meer testimonials