info
STAP-budget: meld je aan vóór maandag 3 juli om 10:00
Meld je aan
north_east
Sorry, deze pagina is niet beschikbaar.
Testimonial

Van beëdigd tolk Chinees naar Front-end Developer

Sinds ik ben afgestudeerd, heb ik gewerkt als beëdigd tolk Chinees. Toen de overheid minder gekwalificeerde tolken ging inzetten, heb ik besloten om mij op iets anders te richten. Na een korte opleiding bij Winc was ik verkocht en begon ik met de opleiding Front-end Development.

Lydia van Gammeren

Als tolk merkte ik op een gegeven moment dat ik mijn werk kon uitvoeren op de automatische piloot. Ik wilde een grotere intellectuele uitdaging en daarom sprak programmeren mij zo aan. Als ik programmeer, word ik voortdurend uitgedaagd om net iets hoger te reiken dan dat ik denk dat ik kan. Het is net alsof je continu puzzeltjes moet oplossen, en je krijgt direct feedback of iets werkt of niet. Hierdoor ga je steeds wat verder met proberen en zie je ook meteen resultaat. 


Het fijne aan de opleiding van Winc Academy is dat het inhoudelijk een goede combinatie is tussen zelfstandige lesstof en live lessen. De live lessen gaan vaak wat dieper op een onderwerp in en geven veel ruimte voor interactie. Het vele contact met medestudenten vind ik super fijn. 


Door met elkaar te communiceren via Slack kunnen we van elkaar leren, elkaar feedback geven en ook sociale contacten opbouwen.


Het is heel gezellig om elke dag even een check-in momentje te hebben met iedereen. Ik heb hier ook zeker vriendschappen aan overgehouden.

Over 
Lydia
Blue dot
Opleiding: 
Front-end Development
Blue dot
Gestart op: 
17 augustus 2020
Blue dot
Werkt nu bij: 

In mijn dagelijkse leven werk ik soms nog als tolk, maar mijn voornaamste focus ligt nu toch echt op het programmeren. Ik maak soms wandelingen en in het weekend doe ik vaak wat leuks met mijn vrouw.


Ik ben bijna altijd aan het programmeren; ik sta ermee op en ga er bij wijze van spreken mee naar bed.


Ik ben nu bijna aan het eind van mijn opleiding Front-end Development en ik ben het meest trots op de eindopdrachten die ik met React gemaakt heb. Bij Winc Academy heb ik geleerd om op tijd aan de bel te trekken als ik ergens niet uitkom en met behulp van de docenten heb ik een goed stappenplan gemaakt voor mijn opdrachten. De laatste eindopdracht vond ik het leukste om te maken, omdat hier alle kennis die ik heb geleerd samenkomt. De meest interessante vaardigheid die ik heb geleerd en hierbij heb toegepast is React. Als je dit eenmaal onder de knie krijgt kun je er gelijk mooie projecten mee maken!


Ik heb nu een goede basis, waarmee ik kan solliciteren op developer functies en waarin ik mijzelf verder kan ontwikkelen.


De perfecte combinatie zou natuurlijk zijn om in een sector te werken waar ik ook mijn Chinees kan toepassen, maar het lijkt mij ook erg leuk om in de online onderwijssector aan het werk te gaan als Front-end Developer!


Cookie Preferences
close

We may use and track cookies, local storage, your IP address and similar technologies to improve the user experience of this site and to understand how it is used. Read more in our privacy policy.