Cookie Preferences
close

We may use and track cookies, local storage, your IP address and similar technologies to improve the user experience of this site and to understand how it is used. Read more in our privacy policy.

Sorry, deze pagina is niet beschikbaar.
Testimonial

Van stewardess tot programmeur

Merel werkte als stewardess bij KLM, maar moest in verband met het Coronavirus helaas een andere baan zoeken. De opleiding bij Winc Academy was voor haar een ideale oplossing: snel, kwalitatief en praktisch.

In het kort

Naam
Merel Volgers
Opleiding
Front-end Development
Gestart op
27 augustus 2020
Werkgever

Om te kijken of programmeren iets voor haar zou kunnen zijn, begon Merel in juni eerst met de opleiding Web Development voor Beginners. Dit was een goede keuze, want ze was direct enthousiast! In augustus 2020 begon ze met de opleiding tot Front-end Developer.

Tijdens de opleiding Web Development voor Beginners, kwam Merel erachter dat programmeren haar goed afgaat. Ze vindt het leuk dat docenten veel tips en tricks geven. Bepaalde code of hulpmiddelen zijn hierdoor makkelijker te gebruiken. Daarnaast vindt ze het sparren met medestudenten ook fijn. "Wanneer je iets niet weet of tegen een probleem aanloopt, kunnen studenten elkaar onderling ook vaak helpen!"

"Je krijgt tijdens de opleiding goede begeleiding vanuit de docenten en ze zorgen er ook voor dat je vanaf dag één de vaardigheden ontwikkelt die je als programmeur nodig hebt. Je wordt namelijk altijd gestimuleerd om eerst zelf naar een oplossingen te zoeken en krijgt niet zomaar de oplossing van een docent. Zo gaat het als je aan het werk gaat natuurlijk ook!"

Het leukste aan programmeren vindt ze dat ze snel resultaten kan boeken en elke keer weer meer kennis opdoet en kan toepassen, waardoor ze al snel mooie dingen kan maken. "Het is een goede mix tussen kennis en creativiteit waarmee je je kunt onderscheiden."

Tijdens de korte pauze tussen de opleidingen Web Development voor Beginners en Front-end Development is Merel actief door blijven oefenen met programmeren. "Ik ben uiteindelijk met de opleiding Front-end Development begonnen omdat ik mijn skills toch nog verder wilde verbeteren."

Als jij nog twijfelt of een opleiding bij Winc Academy iets voor jou is, dan raadt Merel je aan om eerst eens kennis te maken met programmeren. "Je merkt snel genoeg of je het interessant vindt!"