Clock
ma-vrij 9:00 - 17:00
Paper plane
welkom@wincacademy.nl
Phone
+31 88 16 60 316
Sorry, deze pagina is niet beschikbaar.
Testimonial

Van stewardess tot programmeur

Merel werkte als stewardess bij KLM en moest in verband met het coronavirus helaas een andere baan zoeken. De opleiding bij Winc Academy is voor haar een ideale oplossing: snel, kwalitatief en praktisch.

Merel Volgers

Om te kijken of programmeren iets voor haar zou kunnen zijn, volgde ze in juni eerst de opleiding Web Development voor Beginners. Dit was een goede keuze want ze was direct enthousiast! In augustus 2020 begon ze met de opleiding tot Front-end Developer.

Tijdens de opleiding Web Development voor Beginners, kwam Merel erachter dat programmeren haar goed afgaat. Ze geeft aan dat ze het leuk vindt dat docenten veel tips en tricks geven omdat bepaalde code of hulpmiddelen hierdoor makkelijker te gebruiken zijn. Daarnaast vindt ze het sparren met medestudenten ook fijn. "Wanneer je iets niet weet of tegen een probleem aanloopt, kunnen studenten elkaar onderling ook vaak helpen!"

Over 
Merel
Blue dot
Opleiding: 
Front-end Development
Blue dot
Gestart op: 
27 augustus 2020
Blue dot
Werkt nu bij: 

Ze geeft aan dat ze goede begeleiding krijgt vanuit de docenten, maar dat je wel moet leren om er echt zelf uit te komen. "Je wordt gestimuleerd om eerst zelf te proberen en naar oplossingen te zoeken, in plaats van direct de oplossing te krijgen."

Het leukste aan programmeren vindt ze dat je snel resultaten kunt boeken en elke keer weer meer kennis opdoet en kunt toepassen, waardoor je al snel mooie dingen kunt maken. "Het is een goede mix tussen kennis en creativiteit waarmee je je kunt onderscheiden."

Je wordt gestimuleerd om eerst zelf te proberen en naar oplossingen te zoeken, in plaats van direct de oplossing te krijgen.

Tussen de opleidingen Web Development voor Beginners en Front-end Development door ben ik heel actief gebleven door te blijven oefenen met programmeren. "Ik ben uiteindelijk met de opleiding Front-end Development begonnen omdat ik mijn skills toch nog verder wilde verbeteren." Als je nog twijfelt of een opleiding bij Winc Academy iets voor jou is, dan raadt Merel je aan om eerst eens kennis te maken met programmeren. "Je merkt al snel of je het interessant vindt!"

Bekijk onze opleidingen
Dark blue arrow pointing right

Meer testimonials