Clock
ma-vrij 9:00 - 17:00
Paper plane
welkom@wincacademy.nl
Phone
+31 88 16 60 316
Sorry, deze pagina is niet beschikbaar.
Testimonial

Van stewardess tot programmeur

Merel werkte als stewardess bij KLM, maar moest in verband met het Coronavirus helaas een andere baan zoeken. De opleiding bij Winc Academy was voor haar een ideale oplossing: snel, kwalitatief en praktisch.

Merel Volgers

Om te kijken of programmeren iets voor haar zou kunnen zijn, begon Merel in juni eerst met de opleiding Web Development voor Beginners. Dit was een goede keuze, want ze was direct enthousiast! In augustus 2020 begon ze met de opleiding tot Front-end Developer.

Tijdens de opleiding Web Development voor Beginners, kwam Merel erachter dat programmeren haar goed afgaat. Ze vindt het leuk dat docenten veel tips en tricks geven. Bepaalde code of hulpmiddelen zijn hierdoor makkelijker te gebruiken. Daarnaast vindt ze het sparren met medestudenten ook fijn. "Wanneer je iets niet weet of tegen een probleem aanloopt, kunnen studenten elkaar onderling ook vaak helpen!"

Over 
Merel
Blue dot
Opleiding: 
Front-end Development
Blue dot
Gestart op: 
27 augustus 2020
Blue dot
Werkt nu bij: 

"Je krijgt tijdens de opleiding goede begeleiding vanuit de docenten en ze zorgen er ook voor dat je vanaf dag één de vaardigheden ontwikkelt die je als programmeur nodig hebt. Je wordt namelijk altijd gestimuleerd om eerst zelf naar een oplossingen te zoeken en krijgt niet zomaar de oplossing van een docent. Zo gaat het als je aan het werk gaat natuurlijk ook!"

Het leukste aan programmeren vindt ze dat ze snel resultaten kan boeken en elke keer weer meer kennis opdoet en kan toepassen, waardoor ze al snel mooie dingen kan maken. "Het is een goede mix tussen kennis en creativiteit waarmee je je kunt onderscheiden."

Tijdens de korte pauze tussen de opleidingen Web Development voor Beginners en Front-end Development is Merel actief door blijven oefenen met programmeren. "Ik ben uiteindelijk met de opleiding Front-end Development begonnen omdat ik mijn skills toch nog verder wilde verbeteren."

Als jij nog twijfelt of een opleiding bij Winc Academy iets voor jou is, dan raadt Merel je aan om eerst eens kennis te maken met programmeren. "Je merkt snel genoeg of je het interessant vindt!"

Bekijk onze opleidingen
Dark blue arrow pointing right

Meer testimonials