Cookie Preferences
close

We may use and track cookies, local storage, your IP address and similar technologies to improve the user experience of this site and to understand how it is used. Read more in our privacy policy.

Sorry, deze pagina is niet beschikbaar.
Testimonial

Een nieuwe stap in mijn ontwikkeling

Ik volg al enige tijd alle tutorials die er op het web te vinden zijn. Ik begon steeds met iets nieuws en besefte dat ik me in ‘tutorial hell’ bevond. Wat ik zocht was een gefocuste omscholing mogelijkheid, die precies aanbiedt wat je in de praktijk nodig hebt.

In het kort

Naam
Sander Markies
Opleiding
Gestart op
30 september 2019
Werkgever
Intersoftware

Onlangs heb ik mijn LinkedIn profiel aangepast om aan te geven dat ik de opleiding tot front-end developer bij Winc Academy volg. Ik heb daar veel positieve reacties op gekregen en mensen zijn nieuwsgierig naar mijn vorderingen.

Veel mensen wisten niet dat ik zo geïnteresseerd ben in programmeren. Maar ik volg al enige tijd alle tutorials die er op het web te vinden zijn. Begonnen met Python, daarna Java, Scala en Haskell. Ik begon steeds met iets nieuws. Maar ik besefte dat ik me in ‘tutorial hell’ bevond. Wat ik zocht was een gefocuste omscholing mogelijkheid, die precies aanbiedt wat je in de praktijk nodig hebt. Helaas is dat nog best moeilijk te vinden. Wat ik vond zit in Amsterdam en dat is voor mij, vanuit Spijkenisse in het spitsverkeer, net wat te lang reizen.

Daarom viel ik als een blok voor het aanbod van Winc Academy

Zij bieden een opleiding op afstand aan, die ik vanuit huis kan volgen. Via live video en online chat blijf ik in contact met de docenten en mede-studenten. Het is in de chat best gezellig eigenlijk. De docenten werken zelf als front-end ontwikkelaars en zijn dus ervaren en weten wat de praktijk aan kennis vraagt. Zo kan ik me gefocust richten op het leren wat echt belangrijk is.

Ik ben nu op de helft van de opleiding en ik ben nu al op zoek naar een werkgever die een net omgeschoold en startende ontwikkelaar de kans wil geven om zijn ontwikkeling voort te zetten.

Inleveren om mijzelf te ontwikkelen

Er zijn mensen die mij gevraagd hebben of ik met een overstap naar heel ander en nieuw werkveld niet financieel in moet leveren. Ik zal daarover eerlijk zijn. Ja, maar dat is niet belangrijk. Ik heb de kwaliteiten om dit te doen. De opleiding gaat heel goed. Er is een groot tekort aan ontwikkelaars. Mijn huidige werk wordt op een gegeven moment ook geautomatiseerd en ik wil dat met deze stap voor zijn. Ik ben nu op zoek naar de mogelijkheid om me te ontwikkelen. Dat is veel meer waard dan het inkomen dat ik inlever. Bovendien krijg ik dan korting op mijn abonnement bij de Belastingdienst. 😉