Cookie Preferences
close

We may use and track cookies, local storage, your IP address and similar technologies to improve the user experience of this site and to understand how it is used. Read more in our privacy policy.

Sorry, deze pagina is niet beschikbaar.
Testimonial

Ik vond de cursus heel duidelijk

Het eindproject was erg duidelijk en leuk. Door het eindproject besefte ik me dat UX Design iets is wat ik meer zou willen doen en meer over wil leren.

In het kort

Naam
Sandra Alta
Opleiding
UX Design with Figma
Gestart op
Werkgever

Het gaat erom te vinden wat goed aanvoelt voor jou

De cursus UX Design met Figma is de eerste stap naar mijn carrièreswitch

Hallo Sandra, wat heeft je aangespoord om UX Design te leren met Figma?

Ik had tijdens mijn eerdere studie in toerisme management een introductie in design en web usability en begon interesse te krijgen in het onderwerp. Het was 2-3 jaar geleden en het is eigenlijk nooit uit mijn gedachten verdwenen.

Hoe ben je bij Winc Academy terechtgekomen?

Ik was op zoek naar een baan in de ontwerpsector en dacht dat ik een cursus moest volgen om meer kennis op te doen. Ik heb ook andere websites bekeken, maar Winc was de enige die een specifieke cursus voor UX Design aanbood. Bovendien werk ik fulltime, dus ik moest een cursus vinden die ik kon starten wanneer ik wilde en kon volgen in mijn eigen tijd. 

Hoe heb je de cursus en het studeren aan Winc Academy ervaren?

Ik vond de cursus heel duidelijk. Ik had al een introductie over onderwerp gehad, maar ik heb meer geleerd over de tools. De verwijzingen aan het einde van elk deel lieten me dieper op het onderwerp ingaan. Het tempo was prima: niet te snel en niet te langzaam.

Het eindproject was erg duidelijk en leuk. Door het eindproject besefte ik me dat UX Design iets is wat ik meer zou willen doen en meer over wil leren. Ik heb alle informatie van de cursus bewaard en ga er zeker mee verder. 

Heeft de cursus je geholpen in je carrière? Zo ja, op welke manier?

Ik ben momenteel receptionist in een hotel, maar ik zou graag een baan willen vinden die een combinatie vereist van kennis van toerisme en webdesign. Ik ben net ook begonnen met de cursus Front-End Development bij Winc en ben van plan om daarna een nieuwe baan te zoeken, omdat ik zag dat de meeste vacatures kennis van HTML en CSS vereisen. Met deze nieuwe kennis wil ik kleine bedrijven helpen met onderzoek en vragen over front-end. Ik ben van plan om familie en vrienden te helpen met hun bedrijfswebsite om er in het begin grip op te krijgen. Dat is wat ik op dit moment in gedachten heb, maar uiteindelijk gaat het erom iets te vinden wat het beste bij mij past!

Aan wie zou je de cursus aanbevelen?

Ik zou deze cursus aanbevelen aan creatieve en ruimdenkende mensen. Kennis is altijd goed om te hebben om te begrijpen wat er gaande is op je website. Ik denk dat UX Design beter bij je past als je een creatieve, open geest hebt en empathie hebt. Het stelt je in staat om te begrijpen wat anderen denken en hoe ze zouden moeten reageren.