info
STAP-budget: meld je aan vóór maandag 3 juli om 10:00
Meld je aan
north_east
Sorry, deze pagina is niet beschikbaar.
Testimonial

Van verslaggever naar Front-end Development

Na 3 jaar gewerkt te hebben als voetbalverslaggever, zocht Steven naar verandering. Hij begon met de opleiding Front-end Development. Ontdek zijn ervaringen

Steven Koelma

Het is nu bijna een jaar geleden sinds ik de beslissing heb gemaakt om een carrièreswitch te maken. Na drie jaar in vaste dienst gewerkt te hebben als voetbalverslaggever, zocht ik naar verandering. Ik was op het punt gekomen dat ik geen uitdaging meer haalde uit mijn baan en ik kon mij geen toekomst in de journalistiek meer voorstellen. 

Handige tip van een ex-collega

Ik begon aan mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging. Ik heb altijd al een voorliefde voor media en websites gehad. Toen ik zag dat mijn ex-collega Rahied een opleiding Front-end Development had afgerond bij Winc Academy, bloeide mijn interesse voor programmeren op. 

Met een baan in programmeren leer je elke dag. IT is volop in ontwikkeling en het werk is ook nog eens heel leuk!

Na een aantal online programmeercursussen en goede raad van Rahied, ben ik in november 2020 zelf begonnen met de opleiding Front-end Development bij Winc Academy!

Over 
Steven
Blue dot
Opleiding: 
Front-end Development
Blue dot
Gestart op: 
20 oktober 2020
Blue dot
Werkt nu bij: 

Ervaring tijdens de opleiding

Het leukste en tegelijkertijd uitdagendste van deze opleiding is voor mij JavaScript. Toen ik begon aan de module kon ik mij niet voorstellen dat ik de eindopdracht zou kunnen maken, maar eigenlijk leer je enorm snel. Als je eenmaal aan de slag bent, besef je opeens dat je voorgaande stof beter onder de knie hebt dan gedacht! De eindopdrachten zijn de leukste ervaringen. 

Als alle geleerde vaardigheden samenkomen, je zelf de oplossingen bedenkt en uiteindelijk alles werkt, geeft dit heel veel voldoening!

Hulp van docenten

Het fijne aan Winc Academy is altijd dat ik snel reacties krijg van docenten en medestudenten via Slack. 

Als je een vraag of probleem heb, proberen de docenten je de antwoorden niet meteen aan te reiken, maar motiveren ze jou juist om zelf na te denken en een oplossing te vinden!

En als dan eenmaal het kwartje valt, dan is dat een hele leuke ervaring. 

De toekomst

Momenteel zit ik op 77% van de opleiding en is het einde dus echt in zicht. Mijn dagen bestaan vooral uit programmeren en hiernaast ben ik ook druk bezig met solliciteren. Ik heb straks een goede basis om te beginnen als junior Front-end Developer en kijk ernaar uit om mijzelf te blijven ontwikkelen als programmeur!

Cookie Preferences
close

We may use and track cookies, local storage, your IP address and similar technologies to improve the user experience of this site and to understand how it is used. Read more in our privacy policy.