ma-vrij 9:00 - 17:00
welkom@wincacademy.nl
+31 88 16 60 316
Waarom Winc

Flexibel en persoonlijk leren coderen

Winc Academy maakt jou wegwijs in de wereld van code. Je leert coderen met behulp van code, low code en no-code tools en ontwikkelt zo essentiële vaardigheden voor nu en in de toekomst.
De Winc Methode
Persoonlijke begeleiding
We vinden het belangrijk dat onze studenten gemotiveerd blijven en alles uit de opleiding halen. Iedereen studeert op zijn eigen manier en daarom is er altijd de mogelijkheid om vragen te stellen en krijg je persoonlijke feedback op je opdrachten. En, als je een tijd niet actief bent geweest, dan kan je van onze docenten een berichtje verwachten om te vragen hoe het met je gaat.
De Winc Methode
Remote & Interactief
Alle opleidingen zijn remote, wat betekent dat ze online en vanuit huis te volgen zijn. Dit betekent echter niet dat je tijdens de opleiding eenzaam achter je computer video's aan het kijken bent. Onze live lessen zijn interactief en via Slack (het platform waarmee wij met elkaar communiceren) sta je voortdurend in contact met de docenten en jouw medestudenten.
De Winc Methode
Praktijkgericht
Wij staan continu in contact met het bedrijfsleven, zodat we weten wat het beste aansluit op de arbeidsmarkt. Daarnaast zijn onze docenten zelf developers, waardoor zij precies weten welke vaardigheden jij in de praktijk nodig hebt. Tijdens de opleiding ga je veel zelf aan de slag, omdat je zo de stof het beste leert en onthoudt. Ook bouw je meteen je eigen portfolio op, die je kan gebruiken mocht je na de opleiding willen gaan solliciteren.
De Winc Methode
In je eigen tijd en tempo
Je kunt direct met de opleiding beginnen en bepaalt zelf het tempo waarmee je de opleiding doorloopt. Je kunt er een voltijd studie van maken, het deeltijd naast je baan of zorgtaken volgen of als hobby een paar uurtjes in het weekend. Wij hebben een uitgestippeld leerpad klaarstaan, met de meest relevante onderwerpen van dit moment. Je rondt een onderdeel pas af als je de stof echt goed beheerst.

Wij helpen je op weg

Wil je onderzoeken of programmeren iets voor jou is? Of ben je benieuwd naar het niveau van jouw programmeerskills? Doe een van onze testen en krijg persoonlijk advies!
Sneltest
Programmeerskills: HTML & CSS
5 min
Doe de test
Doe de test
Sneltest
Persoonlijkheidstest
3 min
Doe de test
Doe de test

Webinars

Wo 20 januari 2021
17:00
 — 
18:00
Website in een Dag
Maak kennis no-code tools en specifiek met Webflow, een no-code tool waarmee je snel en gemakkelijk websites kunt maken.
Do 21 januari 2021
11:00
 — 
12:00
In 5 stappen programmeur
Wil jij weten wat een baan als programmeur precies inhoudt, welke richtingen er zijn, welke vaardigheden je nodig hebt en hoe je deze het beste kan aanleren? Wij vertellen het jou tijdens deze webinar.
Do 28 januari 2021
15:00
 — 
16:00
One hour of HTML & CSS
Maak kennis met de basis van het web: HTML en CSS. In 1 uur leggen we je uit wat het is, wat je ermee kan doen en ga je er zelf mee aan de slag!

Onze docenten

Niels Bom
Houdt net zoveel van code als van mensen. Acrobatiekt in de zomer graag in het park.
Luc Meijer
Houdt zich veel bezig met zijn persoonlijke ontwikkeling en de ontwikkeling van anderen. Glimlacht veel.
Robert Langereis
Fan van alle digitale dingen die je leven leuker maken. Switchte van marketing naar coderen. Liefhebber van het strand.
Marjolein Tromp
Leert jou hoe je een app kunt bouwen. Switchte van bedrijfskunde naar coderen. Liefhebber van muziek maken en toneelspelen.
Thomas Sterrenburg
Aanspreekpunt voor de technische uitdagingen van Winc. Luistert dag en nacht naar podcasts.
Flip van Wijk
Streeft naar efficiëntie en schoonheid, zowel in code als daarbuiten. Is altijd in voor een goed gesprek. Liefhebber van muziek, theater, en film.
Max Taylor
Front-end Guru en Javascript liefhebber. Houdt van festivals en alles muziek gerelateerd.
Nicole van Halm
Beantwoordt al je vragen, weet zelf van Informatiekunde studeren hoe fijn dat kan zijn. Hockeyt wanneer niet geblesseerd.
Stefan Wijnja
Daagt je extra uit. Studeert kunstmatige intelligentie en speelt piano.

Onze opleidingen

Front-end Development
Leer hoe je moderne en functionele websites maakt. Ga na je opleiding direct aan de slag als junior front-end developer of leer verder.
280 uur aan lesstof
Certificaat
Geen vooropleiding vereist
HBO niveau
280 uur aan lesstof
€ 2200,-
Meer informatie
Direct proefpakket aanvragen
Full-stack Development
Deze opleiding is perfect als jij je breed wilt ontwikkelen. Als full-stacker beheers je namelijk zowel front-end als back-end development.
490 uur aan lesstof
Certificaat
Geen vooropleiding vereist
HBO niveau
490 uur aan lesstof
€ 3650,-
Meer informatie
Direct proefpakket aanvragen
Web Development voor Beginners
Ontdek wat web development is en wat je ermee kunt doen. Bouw uiteindelijk je eigen website met HTML en CSS tijdens onze hackathon.
24 uur aan lesstof
Certificaat van afronding
Geen vooropleiding vereist
HBO niveau
24 uur aan lesstof
€ 295,-
Meer informatie
Direct proefpakket aanvragen
Programmeren voor Beginners
Ontdek de wereld van code. Leer wat programmeren is, wat je ermee kunt doen en hoe jij je eigen software kan bouwen met JavaScript.
24 uur aan lesstof
Certificaat van afronding
Geen vooropleiding vereist
HBO niveau
24 uur aan lesstof
€ 295,-
Meer informatie
Direct proefpakket aanvragen