Clock
ma - vr 9:00-17:00
Paper plane
welkom@wincacademy.nl
Phone
+31 (0) 88 16 60 316

Scholarship t.w.v. €1000

Het zal jou ook vast niet ontgaan zijn: vrouwen zijn nog steeds ondervertegenwoordigd in de techindustrie. En daar willen we verandering in brengen. Om vrouwen te ondersteunen in hun switch naar tech, heeft Winc Academy de Winc for Women scholarship opgericht.

Overweeg je dus om je te laten omscholen zodat je aan de slag kunt in de tech- of IT-sector? Zet jezelf dan op de wachtlijst voor onze scholarship!

Momenteel geen plekken beschikbaar

N.t.b.

A downward facing chevron

Alle plekken voor de Winc for Woman Scholarship zijn op dit moment vergeven.

Zet jezelf op de wachtlijst voor ons volgende Scholarship.

In 2022 lanceerden we de eerste Winc for Woman Scholarship. De cijfers liegen er namelijk niet om: nog geen 20% van het huidige techpersoneel bestaat uit vrouwen.

En dat is zonde, want zo lopen we belangrijke impact mis. Met de Winc for Women scholarship willen we nog meer vrouwen aanmoedigen om de nodige Tech-skills te leren.

Dit deden we door afgelopen jaar 200 scholarships t.w.v. €1000,- toe te kennen aan vrouwen die een Winc-opleiding willen volgen. Wil jij samen met ons het verschil maken? Reserveer dan jouw plek als developer, marketeer of designer. Heb je interesse in deze Scholarship? Zet jezelf dan op de wachtlijst!

Wie komt in aanmerking de scholarship?

Je bent boven de 18 jaar
Je wilt werken in tech
Je financiert de opleiding zelf

De scholarship kan niet worden gecombineerd met andere vormen van financiering.

Opleidingen

Claim vandaag nog jouw scholarship!

1
Dien je aanvraag in

Zet jezelf op de wachtlijst voor de beurs via onderstaand formulier.

2
Kort interview

Wij nemen zodra weer beschikbaar de tijd om je aanvraag te beoordelen en nodigen je uit voor een kort gesprek om jouw doelstellingen te bespreken.

3
Goedkeuring

Binnen 2 werkdagen ontvang je feedback. Goedgekeurd? Dan kun je meteen beginnen!

De onderwijsmethode die bij je past

Een praktijkgerichte opleiding waarbij je essentiële vaardigheden leert om jouw carrière een boost te geven.

Persoonlijke begeleiding

1
Onze docenten en mentoren blijven je motiveren, zijn bereikbaar voor vragen en geven persoonlijke feedback.

Remote &
interactief

2
Via onze Slack community blijf je in contact met de docenten en jouw medestudenten. Je studeert dus niet alleen.

Altijd
praktijkgericht

3
Krijg les van experts die precies weten wat jij in de praktijk moet kunnen, en werk je direct aan je eigen portfolio of een praktische case.

In je eigen tijd en tempo

4
Je leerpad staat voor je klaar. En jij bepaalt waar en wanneer je studeert. Je gaat pas verder als je de stof goed beheerst.

Wie zijn onze studenten?

FAQ

Ondersteunen jullie bij het vinden van een baan?
Plus

Solliciteren kan soms lastig zijn, zelfs in de huidige arbeidsmarkt. Daarom bieden wij als speciale bonus bij elke opleiding de ‘Career Module’ aan. Hierbij ontvang jij persoonlijke coaching, praktische opdrachten en sollicitatietips zodat jij overal op voorbereid bent. Werk doelgericht aan je cv, LinkedIn-profiel, motivatiebrief en gespreksvaardigheden. Zo weet je zeker dat je een flinke voorsprong hebt tijdens je zoektocht na het behalen van je diploma.

Kan ik het scholarship combineren met een andere korting of vergoedingen?
Plus

Het is helaas niet mogelijk om het scholarship met een andere korting of vergoedingen te combineren.

Ben ik verplicht om de opleiding te volgen als ik de scholarship toegewezen krijg?
Plus

Niets moet, alles mag. Heb je de scholarship toegewezen gekregen? Dan bepaal jij of en wanneer je een opleiding bij Winc Academy begint. Zo heb jij de touwtjes in handen, en kun je naar eigen inzicht bepalen wat je met de scholarship doet. Let wel: je hebt 7 dagen om je aanmelding te bevestigen. Doe je dit niet op tijd, dan vervalt je scholarship zodat we deze kunnen toewijzen aan een ander.

Ik wil graag gebruik maken van de scholarship, maar ik kan niet meteen starten. Is het mogelijk om op een later moment te starten.
Plus

Absoluut. Soms komt een opleiding even niet zo goed uit qua timing, en dat snappen we als geen ander. Je kunt tot maximaal 1 maand na toekenning van de scholarship starten met je opleiding

Wanneer begin ik met de opleiding als ik de scholarship krijg toegewezen?
Plus

Vrijwel direct. Zodra je definitief van ons per mail te horen krijgt dat je de scholarship toegewezen krijgt, kun je je inschrijven en starten met jouw opleiding.

Waarom de Stap na STAP Scholarship?
Plus

We weten dat de laatste STAP-ronde een uitdaging was door technische problemen en dat veel mensen geen STAP-subsidie hebben ontvangen. Met dit scholarship willen we tech toegankelijk maken voor iedereen, ongeacht je huidige situatie. Want tech is van iedereen, voor iedereen.