Clock
ma - vr 9:00-17:00
Paper plane
welkom@wincacademy.nl
Phone
+31 (0) 88 16 60 316
Winc for Women scholarship

Claim jouw scholarship
t.w.v. €1000

Het zal jou ook vast niet ontgaan zijn: vrouwen zijn nog steeds ondervertegenwoordigd in de techindustrie. En daar willen we verandering in brengen.

Om vrouwen te ondersteunen in hun switch naar tech, heeft Winc Academy de Winc for Women scholarship opgericht. Overweeg je dus om je te laten omscholen zodat je aan de slag kunt in de tech- of IT-sector? Meld je dan aan voor onze scholarship!
Start jouw aanvraag
Gray clock
Meld je aan vóór 28 december

Winc
For Women
Scholarship

Yellow check
Start voordelig met een opleiding naar keuze
Yellow check
Investeer in jezelf en ontdek jouw verborgen talenten
Yellow check
Studeer waar én wanneer het jou uitkomt

Wees er op tijd bij
Want er zijn max 100 plekken beschikbaar

De cijfers liegen er niet om: nog geen 20% van het huidige techpersoneel bestaat uit vrouwen. En dat is zonde, want zo lopen we belangrijke impact mis. We zijn er trots op dat 42% van onze studenten vrouwen zijn.

Met de Winc for Women scholarship willen we nog meer vrouwen aanmoedigen om de nodige Tech-skills te leren. Dit doen we door 100 scholarships t.w.v. €1000,- toe te kennen aan vrouwen die een Winc-opleiding willen volgen.

Maak samen met ons het verschil en claim jouw plek als developer, marketeer of designer. Sta je op het punt om te starten in tech? Meld je dan aan voor onze scholarship!

Start jouw aanvraag

Wie zijn onze studenten?

Aanvraagproces

Kies jouw opleiding en vraag je scholarship aan.
We bellen je binnen 3 werkdagen om je te vragen naar je motivatie en
je meer te vertellen over het assessment.
Rond het assessment binnen 5 werkdagen af. Het kost je circa 2 uur
van je tijd. Voorkennis is niet vereist!
Binnen 2 werkdagen ontvang je feedback. Goedgekeurd?
Dan kun je meteen beginnen!

Opleidingen

2000
+
Studenten in de Winc Community
300
+
Uur opgenomen live lessen beschikbaar
85
%
Van de studenten raadt de opleiding aan

De onderwijsmethode die bij je past

Een praktijkgerichte opleiding waarbij je essentiële vaardigheden leert om jouw carrière een boost te geven.

Persoonlijke begeleiding

1
Onze docenten en mentoren blijven je motiveren, zijn bereikbaar voor vragen en geven persoonlijke feedback.

Remote &
interactief

2
Via onze Slack community blijf je in contact met de docenten en jouw medestudenten. Je studeert dus niet alleen.

Altijd
praktijkgericht

3
Krijg les van experts die precies weten wat jij in de praktijk moet kunnen, en werk je direct aan je eigen portfolio of een praktische case.

In je eigen tijd en tempo

4
Je leerpad staat voor je klaar. En jij bepaalt waar en wanneer je studeert. Je gaat pas verder als je de stof goed beheerst.

Heb je vragen over onze scholarship?
Ik beantwoord ze graag!

Hoi! Ik ben Noor, Scholarship Manager
bij Winc Academy

Bel me +31 (0)88 1660316 of
e-mail mij: welkom@wincacademy.nl

Start jouw aanvraag

Veelgestelde vragen

Kan ik het scholarship combineren met een andere korting of vergoedingen?
Plus

Het is helaas niet mogelijk om het scholarship met een andere korting of vergoedingen te combineren.

Ondersteunen jullie bij het vinden van een baan?
Plus

Solliciteren kan soms lastig zijn, zelfs in de huidige arbeidsmarkt. Daarom bieden wij als speciale bonus bij elke opleiding de ‘Career Module’ aan. Hierbij ontvang jij persoonlijke coaching, praktische opdrachten en sollicitatietips zodat jij overal op voorbereid bent. Werk doelgericht aan je cv, LinkedIn-profiel, motivatiebrief en gespreksvaardigheden. Zo weet je zeker dat je een flinke voorsprong hebt tijdens je zoektocht na het behalen van je diploma.

Ben ik verplicht om de opleiding te volgen als ik de scholarship toegewezen krijg?
Plus

Niets moet, alles mag. Heb je de scholarship toegewezen gekregen? Dan bepaal jij of en wanneer je een opleiding bij Winc Academy begint. Zo heb jij de touwtjes in handen, en kun je naar eigen inzicht bepalen wat je met de scholarship doet. Let wel: je hebt 7 dagen om je aanmelding te bevestigen. Doe je dit niet op tijd, dan vervalt je scholarship zodat we deze kunnen toewijzen aan een ander.

Wanneer begin ik met de opleiding als ik de scholarship krijg toegewezen?
Plus

Vrijwel direct. Zodra je definitief van ons per mail te horen krijgt dat je de scholarship toegewezen krijgt, kun je je inschrijven en starten met jouw opleiding.

Ik wil graag gebruik maken van het scholarship, maar ik kan niet meteen starten. Is het mogelijk om op een later moment te starten.
Plus

Absoluut. Soms komt een opleiding even niet zo goed uit qua timing, en dat snappen we als geen ander. De toegewezen scholarship kun je daarom binnen maximaal 2 maanden gebruiken voor de opleiding naar keuze.

Wat kan ik verwachten van het assessment?
Plus

Het assessment vraagt ongeveer twee uur van je tijd, en dient binnen 5 dagen ingeleverd te worden bij ons. Aan de hand van de assessment bepalen we objectief of jouw opleiding naar keuze een geschikte keuze is. Hierbij kijken we naar o.a. inzet, algemene cognitieve vaardigheden en je huidige niveau op gebied van tech. En voor wie zich nu meteen zorgen maakt: niet doen! Ook zonder enige voorkennis ben je van harte welkom om een opleiding bij ons te volgen.

Wanneer kom ik in aanmerking voor de Scholarship?
Plus

Coding scholarship
De coding scholarship is er voor iedereen boven de 18 die graag wilt leren programmeren. De scholarship wordt toegekend na het afronden van het assessment en het ontvangen van een positief advies van onze scholarship manager

Winc for Women
Iedere vrouw boven de 18 jaar kan zich aanmelden voor de Winc For Women Scholarship. De scholarship wordt toegekend na het afronden van het assessment en het ontvangen van een positief advies van onze scholarship manager