Cookie Preferences
close

We may use and track cookies, local storage, your IP address and similar technologies to improve the user experience of this site and to understand how it is used. Read more in our privacy policy.

Word een back-end expert: Online opleiding met persoonlijke begeleiding

Je leert vanaf de basis hoe je code schrijft voor (web)applicaties. Door de praktijkgerichte aanpak ben je na de opleiding meteen klaar om de slag te gaan als (junior) Back-end Developer.

Hallo! Ik heb een vraag over de eindopdracht.

Beheers het volledige spectrum van

Back-end-opleiding

Javascript (Node.js)

Ontdek JavaScript van de basis tot geavanceerde onderwerpen, waarbij je gaandeweg de functies onder de knie krijgt. Leer essentiële codeervaardigheden voor webontwikkeling en meer.

Workflow Git & GitHub

Ga aan de slag met developer workflows m.b.v. GitHub en andere tools. Aan het eind van de opleiding heb je een volledig portfolio in GitHub opgebouwd.

Express

In deze moduel leer je webapplicaties bouwen, RESTful API's maken en server-side JavaScript Development onder de knie krijgen.

Databases

In de module Databases leer je databases ontwerpen, bevragen en beheren met SQLite, waardoor ze essentiële vaardigheden opdoen voor datagestuurde toepassingen.

Object Relational Mapping

In deze module gebruik je Prisma om datamodellering, query's en het bouwen van efficiënte databasegestuurde toepassingen te beheersen, waardoor de ontwikkeling wordt gestroomlijnd.

Testing

Je doet ervaring op met kwaliteitsborging, het schrijven van effectieve testgevallen en het waarborgen van de betrouwbaarheid van software. Daarnaast leer je hoe je Unit Tests en API tests maakt.

cast_for_education

Live lessen (Online)

Tijdens onze interactieve live lessen behandelen we elke keer een ander onderwerp. Je gaat samen met jouw medestudenten aan de slag met een casus en je krijgt de kans om vragen te stellen aan de docent.

supervisor_account

Sollicitatietraining

Met praktische opdrachten en sollicitatietips bouw jij aan een overtuigend cv, LinkedIn-profiel en sollicitatiegesprek. Met deze vaardigheden kunnen wij jou effectief helpen via onze loopbaanbegeleiding in samenwerking met Likewise.ly.

Volg je opleiding op je eigen tijd en tempo

Klaslokalen behoren tot het verleden. Bij Winc Academy volg je de opleiding op ons online platform waar én wanneer het jou uitkomt. Zo kun je je studie goed combineren met je werk en privéleven.

Ontvang persoonlijke begeleiding en feedback

Onze mentoren zijn beschikbaar voor vragen en persoonlijke feedback via Slack of 1 op 1 ontmoetingen. Bovendien zijn er live lessen beschikbaar die je kunt volgen.

Werk aan je eindproject en presenteer het aan werkgevers

Werk tijdens de opleiding rechtstreeks aan je portfolio of een praktijkcase om aan jouw (potentiële) werkgever te presenteren.

school

+3K

Studenten in de community

star

4.7

Onze Google score

thumb_up

85%

Van de studenten beveelt onze opleidingen aan

Benieuwd wat onze studenten over ons zeggen?

TrustScore 4,2 | 100+ reviews

Meer weten over onze opleiding

Back-end-opleiding

?

-->