Cookie Preferences
close

We may use and track cookies, local storage, your IP address and similar technologies to improve the user experience of this site and to understand how it is used. Read more in our privacy policy.

Word een Full-stack expert: Online opleiding, geen voorkennis nodig. Nu met AI!

Leer hoe je met inzet van de nieuwste AI tools snel en efficient je resultaat kan bereiken. Je wordt opgeleid in zowel front-end als back-end development en we leren je hoe je AI kunt gebruiken om nog efficiënter en beter code te kunnen schrijven. Je werkt aan je eigen portfolio en na de opleiding beheers je de meest gebruikte programmeertalen en kan je meteen aan de slag als developer.

Hallo! Ik heb een vraag over de eindopdracht.

Beheers het volledige spectrum van

Full-stack opleiding

HTML

De inhoud van een website wordt beschreven in HTML. Je bepaalt hiermee welke pagina's er zijn en wat waar staat. Je leert HTML lezen en schrijven, en kunt hiermee zelf eenvoudige websites maken.

CSS

CSS gaat over het design en alles omtrent het geven van een aantrekkelijk uiterlijk aan je website. Denk aan kleuren, lettertypes en animaties, maar ook aan responsiveness en user friendliness.

JavaScript

Ontdek de essentie van JavaScript, functies en geavanceerde concepten. Leer communiceren met een back-end en leer hoe JavaScript communiceert met de browser.

React

Leer React kennen, de toonaangevende bibliotheek voor het bouwen van gebruikersinterfaces. Van de basis tot geavanceerd toestandsbeheer, maak interactieve webapplicaties. De websites van Facebook, Netflix en Reddit zijn allemaal in React ontwikkeld!

Workflow Git & GitHub

Ga aan de slag met developer workflows m.b.v. GitHub en andere tools. Aan het eind van de opleiding heb je een volledig portfolio in GitHub opgebouwd.

Express

In deze module leer je webapplicaties bouwen, RESTful API's maken en server-side JavaScript Development onder de knie krijgen.

Databases

In de module Databases leer je databases ontwerpen, bevragen en beheren met SQLite, waardoor ze essentiële vaardigheden opdoen voor datagestuurde toepassingen.

Object Relational Mapping

In deze module gebruik je Prisma om datamodellering, query's en het bouwen van efficiënte databasegestuurde toepassingen te beheersen, waardoor de ontwikkeling wordt gestroomlijnd.

Testing

Je doet ervaring op met kwaliteitsborging, het schrijven van effectieve testgevallen en het waarborgen van de betrouwbaarheid van software. Daarnaast leer je hoe je Unit Tests en API tests maakt.

supervisor_account

Sollicitatietraining

Met praktische opdrachten en sollicitatietips bouw jij aan een overtuigend cv, LinkedIn-profiel en sollicitatiegesprek. Met deze vaardigheden kunnen wij jou effectief helpen via onze loopbaanbegeleiding in samenwerking met Likewise.ly.

NIEUW: Werken met AI

Het gebruik van kunstmatige intelligentie (ofwel AI) in programmeren zorgt voor een revolutie in de manier waarop we software ontwikkelen. Leer AI te gebruiken om nog beter en efficiënter te kunnen programmeren doordat je persoonlijke feedback op je werk krijgt en nieuwe inzichten verwerft.

Volg je opleiding op je eigen tijd en tempo

Klaslokalen behoren tot het verleden. Bij Winc Academy volg je de opleiding op ons online platform waar én wanneer het jou uitkomt. Zo kun je je studie goed combineren met je werk en privéleven.

Ontvang persoonlijke begeleiding en feedback

Onze mentoren zijn beschikbaar voor vragen en persoonlijke feedback via Slack of 1 op 1 ontmoetingen. Bovendien zijn er live lessen beschikbaar die je kunt volgen.

Werk aan je eindproject en presenteer het aan werkgevers

Werk tijdens de opleiding rechtstreeks aan je portfolio of een praktijkcase om aan jouw (potentiële) werkgever te presenteren.

school

+3K

Studenten in de community

star

4.7

Onze Google score

thumb_up

85%

Van de studenten beveelt onze opleidingen aan

Benieuwd wat onze studenten over ons zeggen?

TrustScore 4,2 | 100+ reviews

Meer weten over onze opleiding

Full-stack opleiding

?

-->