Blog

Eerste studenten beginnen aan de Front-end opleiding

30 september 2019 zijn de eerste studenten aan hun omscholing begonnen. De leerlingen zullen na de opleiding 100% klaar zijn om aan de start te gaan als developer
Geschreven door
op
September 30, 2019

Maandag 30 september 2019

De eerste studenten van Winc Academy zijn aan hun omscholing tot developer begonnen. Zij maken vandaag kennis met hun opleiders en medestudenten. Tijdens de opleiding leren ze programmeertalen en -skills en daarna bouwen ze die in de praktijk uit wanneer ze als Front-end Developers aan de slag gaan. “Wij helpen onze studenten aan een boeiende nieuwe carrière en de arbeidsmarkt aan goede developers,” zeggen Winc Academy-oprichters Carla Snepvangers en Marijn Pijnenborg.

Remote onderwijs

De opleiding is samengesteld uit het beste materiaal dat er online wereldwijd te vinden is en de leerdoelen zijn opgesteld in samenspraak tussen Winc Academy en het bedrijfsleven. Dit zorgt ervoor dat de studenten na de opleiding 100% klaar zijn om van start te gaan als developer.

Ze volgen de opleiding geheel vanuit huis. Ervaren vakdocenten helpen de studenten op weg, waarna de studenten aan het werk gaan met hun opdrachten, onder supervisie van de docenten. De studenten helpen elkaar ook onderling in een online groep.

Veel talent

“In ons land is veel onontdekt codeertalent”, geloven oprichters Snepvangers en Pijnenborg, die eerder hun schouders zetten onder initiatieven als funda.nl, Iens.nl, Gezondheidsplein.nl, Auto.nl en Freeler. De volgende groep studenten bij Winc Academy start op 2 december 2019, aanmeldingen voor de opleiding stromen al binnen.

Winc Academy

Winc Academy biedt een praktijkgerichte programmeeropleiding waarmee mensen na afronding aan de slag kunnen als junior developer. Het opleidingstraject is laagdrempelig en speciaal bedoeld om onontdekt programmeertalent in Nederland aan te boren. De docenten van Winc Academy zijn Nederlandstalig en de opleiding is vanuit huis te volgen. Deze aanpak is uniek in Nederland.

Meer Blogs

Cookie Preferences
close

We may use and track cookies, local storage, your IP address and similar technologies to improve the user experience of this site and to understand how it is used. Read more in our privacy policy.

-->