Cookie Preferences
close

We may use and track cookies, local storage, your IP address and similar technologies to improve the user experience of this site and to understand how it is used. Read more in our privacy policy.

Laat je werkgever je opleiding betalen

Veel studenten van Winc laten hun opleiding financieren door hun werkgever. Omdat je bij ons  online en in je eigen tijd en tempo kunt studeren zijn onze opleidingen goed te combineren met je werk. En dat horen werkgevers graag! Wij helpen je graag met het aanvragen van jouw persoonlijk leerbudget bij jouw bedrijf.

Het is een win-win situatie

Bedrijven investeren graag in de ontwikkeling van hun medewerkers. Een slimme zet, want het zorgt ervoor dat personeel gemotiveerd blijft, vaardiger wordt, duurzaam inzetbaar is én het draagt bij aan een goed imago.

psychiatry
Ontwikkeling

Scholing draag bij aan de ontwikkeling van medewerkers. Zeker als het goed te combineren is met je werkzaamheden, zal het de dagelijkse gang van zaken niet snel in de weg lopen.

verified
Kwaliteit

Het is bekend dat het opleiden en ontwikkelen van medewerkers bijdraagt aan een hogere kwaliteit en productiviteit van het werk en dat het innovatie stumuleert.

self_improvement
Werkgeluk

Nieuwe dingen leren is niet alleen nuttig, maar vooral ook leuk! Meer dan 80% van onze studenten geeft aan dat hun carriere positief is beinvloed door het volgen van een studie bij ons :-).

Hoe overtuig je je baas om te betalen voor je opleiding?

In slechts drie simpele stappen. Vraag hier ons stappenplan aan!

Zet nu je 1e stap!

1.

Meer dan een kwart...

van onze studenten financiert hun studie met een beetje hulp van hun werkgever.

2.

Door jezelf te blijven ontwikkelen,

word je vanzelf onmisbaar voor je organisatie. Je baas en je bedrijf zullen direct profiteren van je nieuwe vaardigheden en dus waarom zou je ze niet betrekken bij het financieren van je opleiding?

3.

Maar je baas vragen...

om te betalen is niet altijd gemakkelijk. Daarom hebben we een interactieve sheet ontwikkeld, waarmee we je helpen met je strategie en je uiteindelijk die sprong kunt wagen.

Heb jij nog vragen over het volgen van een opleiding via je werkgever?

Plan een adviesgesprek in met een van onze opleidingsadviseurs. Zij helpen je graag bij de te nemen stappen.

-->