STAP-budget: aanmelden op 1 mei 2023
7
dagen.
7
uur.
3
min.
0
sec.

Veelgestelde vragen

Over de opleidingen

Hoe lang ben ik met de opleiding bezig?
Plus

Dit verschilt per opleiding en per persoon. Op de opleidingspagina's kan je onder "Praktische informatie" zien hoeveel uur je ongeveer met de opleiding bezig zult zijn. Bij Winc Academy kan je zelf bepalen hoeveel uur per dag/week/maand je aan de opleiding besteedt en zo dus ook zelf bepalen hoe lang je met de opleiding bezig bent.

Hoe goed moet mijn Nederlands zijn om de opleiding te kunnen volgen?
Plus

Je Nederlands moet goed genoeg zijn om de uitleg van de docenten goed te kunnen begrijpen en eventueel samen te kunnen werken met je medestudenten.

Wat zijn de toelatingseisen?
Plus

De opleidingen van Winc Academy zijn voor iedereen toegankelijk. Je hebt geen specifieke vooropleiding of technische kennis nodig. Wel gaan wij ervan uit dat je beschikt over basis computervaardigheden voordat je begint met een opleiding (bijv. benodigde programma's installeren, bestanden in verschillende formats opslaan, etc).

Kan ik de docenten vragen stellen als ik iets niet snap?
Plus

Dat kan altijd via de groepschat, je wordt dan geholpen door docenten of medestudenten. We hebben door de week heen ook regelmatig videobelmomenten. Die gaan dan specifiek over een bepaald onderwerp. Als je vragen hebt over één van die onderwerpen kun je meedoen in de videocalls en je vragen stellen.

Zijn de opleidingen voltijd of deeltijd (hoeveel uur per week)?
Plus

Dat bepaal je helemaal zelf! Onze opleidingen zijn zo ingericht dat je er een voltijd studie van kunt maken of ervoor kunt kiezen om bijvoorbeeld alleen in de avond of in het weekend te studeren. Onze docenten zijn elke werkdag van 9:00-18:00 bereikbaar. Het lesmateriaal en contact met medestudenten zijn echter 24/7 beschikbaar.

Ik wil graag apps maken, welke opleiding kan ik dan het beste volgen?
Plus

Onze hoofddocent Niels heeft een video gemaakt waarin hij deze vraag beantwoordt! Hierin legt hij ook duidelijk het verschil uit tussen Front-end en Back-end Development uit. Bekijk de video.

Hoe heb ik contact met de docenten en medestudenten?
Plus

Je hebt contact met je docenten en medestudenten via Slack (ons chatprogramma) en met videobellen. De chat is 24 uur per dag en 7 dagen per week open. De docenten zijn op kantooruren aanwezig. Videobellen met docenten gebeurt ook door de week. Met je medestudenten contact leggen kan op elk moment dat jij dat wilt.

Zijn er toetsen of is er een examen?
Plus

Om door te kunnen naar een volgende module krijg je eindopdrachten die wij nakijken. We checken of je begrip goed is door je steeds grotere eindopdrachten te geven, waar je soms een paar dagen over zal doen. Er is dus geen toets of examen. Wij vinden dat veel programmeren belangrijker is dan een toets of examen.

Hoe goed moet mijn Engels zijn om de opleiding te kunnen volgen?
Plus

Hoewel de uitleg van onze docenten in het Nederlands is, is het lesmateriaal wel in het Engels. Je moet dus Engels kunnen lezen en begrijpen. Kom je er niet uit, dan kun je natuurlijk altijd extra uitleg vragen bij onze docenten. Tot nu toe hebben studenten hier echter nog nooit problemen mee gehad.

Hoe groot is een klas en wat is de samenstelling van een groep?
Plus

Je kan deze opleiding op je eigen tempo volgen. Dus de ene week heb je misschien wel vijf dagen tijd en de andere week maar één. We hebben daarom ook geen groepen of klassen. Via de chat en de videobelmomenten heb je wel regelmatig contact met je medestudenten en is het vaak ook gezellig!

In welke taal worden onze opleidingen gegeven?
Plus

Het lesmateriaal van onze opleidingen is in het Engels en het contact met de docenten en medestudenten is in het Nederlands . Wil je liever Engelse begeleiding? Schrijf je dan in op www.wincacademy.com

Op welke functies kan ik na de opleiding Front-end Development solliciteren?
Plus

Na de opleiding Front-end Development kan je direct solliciteren op de functie junior front-end developer. Andere functies waarop je kan solliciteren zijn: web developer, web designer en IT consultant.

Wil een nieuwe werkgever mij wel aannemen als ik nog geen werkervaring heb als developer?
Plus

Hoewel je na een opleiding bij Winc Academy inderdaad nog geen werkervaring hebt opgedaan, zorgen we er wel voor dat je tijdens de opleiding zo goed mogelijk bent voorbereid om direct aan de slag te kunnen. Dit betekent dat we niet alleen aandacht besteden aan de theorie, maar dat je ook veel werkt aan opdrachten die vergelijkbaar zijn met werkzaamheden die je in de praktijk zult tegenkomen. Daarnaast ontwikkel je belangrijke vaardigheden, zoals het zelfstandig kunnen oplossen van problemen die je als developer tegenkomt.

Tijdens de opleiding ontwikkel je ook een portfolio, waarmee je aan jouw toekomstige werkgever kunt laten zien wat je kan en hoe snel je nieuwe vaardigheden kunt leren. Dit, in combinatie met jouw kennis en het grote tekort aan developers, zorgt ervoor dat het ook zonder werkervaring mogelijk is om een baan te vinden!

Wat is mijn startsalaris als front-end developer?
Plus

Als startende junior front-end developer verdien je tussen de €1800 en €2800 bruto. Binnen dit vakgebied zal je salaris exponentieel meegroeien met jouw ervaring.

Krijg ik een diploma of certificaat na het afronden van een opleiding?
Plus

Ja, zodra je alle eindopdrachten voldoende hebt afgerond, dan krijg je van ons een certificaat van afronding. Hiermee kan jij aan jouw (toekomstige) werkgever laten zien wat je hebt geleerd en welke talen en technieken jij beheerst. Ons certificaat kan je zien als een soort 'garantiebewijs'. Als je werkgever niet tevreden is, dan kan je altijd terugkomen bij ons en gaan we je helpen om die vaardigheden opnieuw of beter eigen te maken.

Zit er wiskunde in de opleiding Front-end Development?
Plus

Als je het hebt over wiskunde A of B, dan is het antwoord: nee. Wel komen er opdrachten aan bod waar het handig is als je beschikt over een basiskennis in wiskunde. Hoewel je de computer veel denk en rekenwerk kunt laten doen is het wel handig als je enig idee hebt wat je vergelijkingen in je code zullen gaan opleveren.

Wiskunde is dus geen vereiste en het hoeft zeker niet de reden te zijn om niet te gaan leren programmeren. Wel kan het je helpen bij het begrijpen van programmeerproblemen, doordat de logica je helpt bij het kunnen vereenvoudigen van de problemen.

Ik kan geen startdata vinden, wanneer kan ik beginnen?
Plus

Wanneer jij dat wilt! Wij hanteren geen vaste startdata, je kunt dus op elk moment met een opleiding beginnen.

Kan ik de opleiding volgen als ik geen HBO of WO achtergrond heb?
Plus

Jazeker! Alle opleidingen van Winc Academy zijn zo opgezet dat ook studenten zonder HBO of WO achtergrond de opleiding kunnen volgen. Wat hierbij helpt is dat je de opleiding geheel in je eigen tempo kunt doorlopen. Wel is het goed om je te realiseren dat de opleiding op HBO denkniveau is, je hoeft echter niet aan te tonen dat je dit niveau hebt.

Kan ik na de opleiding voor mijzelf beginnen?
Plus

Wij adviseren om eerst voor een werkgever te werken en vervolgens voor jezelf te beginnen. Het voordeel hiervan is dat je in een omgeving terecht komt waar vaak veel ruimte is voor ontwikkeling en je veel kan leren van jouw collega’s. Daarna kan je uiteraard verder werken als zelfstandig ondernemer!

Hoe lang mag ik over een opleiding doen?
Plus

Het termijn waarin je toegang hebt tot de opleiding gaat direct in nadat jouw inschrijving is voltooid. In deze periode heb je de tijd om jouw opleiding af te ronden en kun je alle leerstof wanneer gewenst terugkijken.


De maximale toegang per opleiding is als volgt:

 • Full-stack Development - 12 maanden
 • Back-end Development - 8 maanden
 • Data Analytics met Python - 8 maanden
 • Salesforce CRM Consultant - 5 maanden
 • Data Analytics with Power BI - 4 maanden
 • Web Development - 3 maanden
 • Agile - 1 maand
 • Cybersecurity - 1maand
 • Web Design - 1 maand
 • Online Advertising - 1 maand
 • Data Driven Marketing - 1 maand
 • Customer & UX Experience - 1 maand
 • Search engine Optimization - 1 maand

Je kunt binnen dit termijn je eigen tempo bepalen en de opleiding op elk gewenst moment pauzeren. Wij onthouden welke lessen en vragen je hebt voltooid. Als je op een later moment inlogt en naar je cursus gaat, ga je gewoon weer verder waar je was gebleven. 

Kan ik telefonisch meer toelichting krijgen op een opleiding?
Plus

Dat kan zeker! Je kunt hiervoor een adviesgesprek inplannen via deze link. Tijdens dit gesprek zullen wij al je vragen over onze opleidingen en lesmethode beantwoorden.

Wat zijn de specificaties van de computer die ik nodig heb voor de opleiding?
Plus

De computer waar je op leert moet redelijk snel zijn. Je gaat verschillende programma's tegelijk draaien, veel wisselen tussen programma's en je gaat (soms) dingen doen die redelijk wat vragen van je computer. Je gaat ook veel tabs tegelijk open hebben in je browser. Je kan niet werken op een tablet (zoals een iPad) of een Chromebook. Dus Windows, MacOS of een Linux-variant is vereist. Daarnaast raden we je ook aan om een goed werkende webcam en microfoon te hebben voor de live lessen.

Minimum eisen:
- Niet ouder dan 5 jaar
- RAM: 4GB
- Processor: Intel i5 of vergelijkbaar
- Minimaal Windows 10 of macOS High Sierra 10.13
- Harde schijf: 100GB
- Schermresolutie: minimaal HD (720p)

Aanbevolen systeem:
- Niet ouder dan 2 jaar
- RAM: 8 GB of meer
- Processor: Intel i7 2.7Ghz of sneller
- Harde schijf: 256GB SSD
- Schermresolutie: minimaal Full HD (1080p)

Voor meer informatie zie dit artikel: How to choose a laptop for programming

Over Winc Academy

Zijn jullie een erkende opleiding en/of hebben jullie een keurmerk?
Plus

Ja, Winc Academy is een CRKBO geregistreerde instelling (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs) en heeft het NRTO-keurmerk (Nederlandse Raad voor Training en Opleiding).

Het NRTO-keurmerk is de erkenning voor kwaliteit en professionaliteit in de private opleidingsbranche. Door het NRTO-keurmerk kunnen klanten ervan uitgaan dat Winc Academy voldoet aan hoge kwaliteitseisen op het gebied van transparantie over producten en diensten, adequate dienstverlening, professionele omgang met klanten en deskundigheid van het personeel. Een onafhankelijke, externe certificerende instelling toetst of een aanbieder aan de
kwaliteitseisen voldoet. Het NRTO-keurmerk wordt afgegeven door de Nederlandse Raad
voor Training en Opleiding (NRTO), de branchevereniging voor private opleiders. Zie voor
meer informatie www.nrto.nl/keurmerk of bekijk de animatie
https://vimeo.com/249786054.

Wordt er ook les gegeven op locatie?
Plus

Nee, Winc Academy is een 100% remote opleiding. Dat wil zeggen dat alle lessen online gegeven worden.

Hoe kan ik Winc Academy bereiken?
Plus

Je kunt ons bellen op +31 (0) 88 16 60 316 of mailen naar welkom@wincacademy.nl

Ons kantoor is gevestigd aan de James Wattstraat 77L in Amsterdam. Dit is goed te bereiken per auto of OV. Je kunt voor de deur (betaald) parkeren en station Amsterdam Amstel ligt op 5 minuten loopafstand.

Waar kan ik terecht met klachten?
Plus

Heb je klachten over Winc Academy (bijv. over de opleiding, het lesmateriaal, de docenten)? Stuur dan een mail naar welkom@wincacademy.nl. Je ontvangt binnen 2 weken een ontvangstbevestiging en binnen 4 weken zal er een reactie komen op je bericht. Je klacht wordt vertrouwelijk behandeld. (Op deze pagina kan je de gehele klachtenprocedure vinden.)

Over betalen en annuleren

Wat zijn de bijkomende kosten voor bijvoorbeeld boeken?
Plus

Die zijn er niet. Het enige dat je zelf moet hebben is een goede computer en een goede internetverbinding. Al het lesmateriaal is inbegrepen in de opleiding en is allemaal digitaal.

Ik heb op dit moment een uitkering, werken jullie samen met het UWV?
Plus

Ja, Winc Academy wordt door het UWV erkend als leerbedrijf. Hierdoor is het soms mogelijk om (een deel van) je opleiding te betalen met behulp van het scholingsbudget van het UWV. Als je meer informatie wilt over de mogelijkheden, mail dan naar welkom@wincacademy.nl.

Hoe kan ik mij aanmelden voor een opleiding via NL Leert Door?
Plus

Op deze pagina vind je een overzicht van de opleidingen die je via NL Leert Door kunt volgen. Heb je een opleiding gevonden waarmee je zou willen beginnen? Meld je dan aan via het formulier op deze pagina en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. De aanmeldprocedure voor NL Leert Door bestaat uit een persoonlijkheidstest, mentaal vermogen test en een kennismakingsgesprek.

Kan ik in termijnen betalen?
Plus

Ja, je kan de opleiding ook voldoen in drie maandelijkse termijnen.

Kan ik studiefinanciering aanvragen als ik deze opleiding volg?
Plus

Winc Academy is een particuliere opleiding, waardoor je niet in aanmerking komt voor studiefinanciering van de overheid. Als je niet rond kunt komen omdat je tijdens het studeren bij Winc Academy geen inkomen hebt, kan je je wel aanmelden bij TechMeUp. Zij maken studievoorschotten mogelijk voor studenten die tijdens hun omscholingstraject naar IT te weinig inkomen hebben om een opleiding te kunnen volgen. Klik hier voor meer informatie en de voorwaarden.

Wat sowieso goed is om te weten, is dat de kosten van de opleiding aftrekbaar zijn bij de aangifte inkomstenbelasting. Ook kan je aan je werkgever vragen om de kosten te betalen en dan kan jij met je brutoloon de opleidingskosten aan je werkgever voldoen.

Zijn de opleidingskosten inclusief BTW?
Plus

Over onze opleidingen wordt geen BTW gerekend. Winc Academy is vrijgesteld van BTW omdat we beroepsopleidingen aanbieden en ingeschreven staan bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Dat is goed nieuws want hierdoor kunnen wij onze opleidingen tegen een lagere prijs aanbieden! Wil je meer weten over de BTW-vrijstelling voor beroepsonderwijs? Klik dan hier.

Van welke fiscale voordelen kan ik gebruikmaken?
Plus

Als je een opleiding bij Winc Academy volgt kan je tot wel 50 procent van de gemaakte studiekosten terugkrijgen van de Belastingdienst. Hiervoor kan je gebruikmaken van de regeling 'Aftrek studiekosten', waarmee je jaarlijks maximaal €15.000,- kan aftrekken van je inkomstenbelasting voor de studiekosten van jou en je fiscale partner. (Dit kan ook als je gebruikmaakt van het levenlanglerenkrediet.)

Mogelijkheden via je werkgever

Veel organisaties hebben jaarlijks een opleidingsbudget beschikbaar voor de ontwikkeling van hun medewerkers. Bedrijven kunnen de gemaakte opleidingskosten vaak volledig aftrekken van de inkomstenbelasting en gebruikmaken van andere fiscale regelingen. Vraag de HR-afdeling of je leidinggevende naar de mogelijkheden!

Welke betaalmogelijkheden zijn er?
Plus

Je kunt voor onze opleidingen betalen met de meest voorkomende en vertrouwde betaalmogelijkheden. Dat zijn:

 • iDeal
 • Google Pay
 • Apple Pay
 • Mastercard
 • Maestro
 • Visa
 • American Express
 • Shop Pay
 • Bancontact
Hoe kan ik mijn opleiding annuleren?
Plus

Als je niet tevreden bent met de opleiding, kan je binnen 48 uur na aankoop de opleiding nog annuleren. Dit kan je doen door op deze pagina jouw gegevens in te vullen. We hebben de volgende informatie van jou nodig:

 • Je e-mailadres
 • Het ordernummer van je bestelling
 • De reden van de annulering
 • Eventuele opmerkingen

Nadat we je jouw gegevens hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Tot wanneer kan ik een opleiding annuleren en krijg ik dan mijn geld terug?
Plus

Je kan de opleiding 48 uur uitproberen. Als het je niet bevalt, dan krijg je je geld terug.

Over werken

Waar kan ik werken na de opleiding?
Plus

Waar je wilt! In alle branches worden wel programmeurs gezocht. Na het volgen van de opleiding Front-end Development kan je aan de slag als junior Front-end Developer of webdeveloper. Na het afronden van de opleiding Full-stack Development kan je ook solliciteren op deze functies, maar daarnaast ook op de functies waar bijvoorbeeld kennis van Python gevraagd wordt. Onze studenten werken bij grote bedrijven zoals Bol.com en Visma-Raet, maar ook bij webdevelopment-bureau's, waar ze in opdracht van andere bedrijven een applicatie of webomgeving bouwen.

Helpen jullie bij het vinden van een baan?
Plus

In de opleiding besteden we aandacht aan het vinden van een baan. Je werkt aan je eigen portfolio op Github. Wil je de kans vergroten dat je wordt aangenomen voor de baan die echt bij jou past? Volg dan de opleiding Personal Career Branding en leer effectief solliciteren.

Kan je echt in zo'n korte tijd voldoende leren om daarna aan het werk te gaan als programmeur?
Plus

Inmiddels hebben al een groot aantal studenten een baan gevonden nadat ze bij ons de opleiding gevolgd hebben.

Je leert de basis en wat je leert, leer je bij ons heel goed. Als programmeur zal je je leven lang moeten blijven ontwikkelen en bij Winc Academy leren we je hoe je dat kunt doen.

Ik woon buiten de Randstad, wat zijn mijn baankansen?
Plus

In de Randstad zijn meer vacatures, dan buiten de Randstad. Maar binnen de Randstad zijn de vacatures ook sneller ingevuld dan buiten de Randstad. Dat betekent dus dat er minder programmeurs buiten de Randstad zijn en dat het voor die bedrijven dus lastiger is om een vacature in te vullen, waardoor jouw kansen weer groeien!

Over NL Leert Door

Hoe ziet het aanmeldproces voor een opleiding via NL Leert Door eruit?
Plus

Het aanmeldproces voor NL Leert Door bestaat uit 4 stappen. In deze stappen verzamelen wij alle gegevens die wij nodig hebben voor jouw subsidieaanvraag. Hieronder staan de 4 stappen kort beschreven. Voor elke stap krijg je een aparte mail van ons.

Stap 1: Aanmelden. Meld je aan voor een opleiding via het aanmeldformulier op de website.

Stap 2: Gegevens invullen en legitimatie uploaden. Deze gegevens hebben we nodig om een dossier aan te maken waarmee we de subsidieaanvraag voor jou kunnen doen. Je ontvangt van ons een link om de kopie in een veilige omgeving te uploaden.

Stap 3: Toestemmingsverklaring ondertekenen. Hiermee geef je toestemming aan het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid om je dossier in te zien voor de subsidieaanvraag en laat weten dat je akkoord gaat met de voorwaarden om via NL Leert Door de opleiding te volgen.

Stap 4: Starten met de opleiding! We maken een account voor je aan op het Wincboard, onze online leeromgeving, en je krijgt van ons je inloggegevens toegestuurd aan het begin van de maand waarin je wilt starten.

Kom ik in aanmerking voor een gratis opleiding via NL Leert Door?
Plus

Bekijk hier de voorwaarden of je in aanmerking komt en meld je direct aan.

Moet ik werkzaam zijn om in aanmerking te komen voor de subsidie?
Plus

Nee, de voorwaarde is dat je werkloos en werkzoekend bent naar een baan in Nederland. Maar ook als je werkzaam bent, komt je in aanmerking. Namelijk je moet hiervoor werkzaam zijn in Nederland in loondienst, als flexwerker of ondernemer (ZZP’er).

In welke taal worden de opleidingen gegeven?
Plus

Het lesmateriaal van de opleidingen Web Development en Data Analytics with Power Bi is in het Engels.

Help, ik weet niet wat ik moet kiezen! Kunnen jullie mij helpen?
Plus

Natuurlijk! We denken graag met je mee bij het maken van de juiste keuze. Plan een gesprek in met Madelon van ons Student Relations team. Dan kunnen jullie aan de hand van een adviesgesprek samen kijken welke opleiding het beste bij je past.

Hoeveel opleidingen mag ik volgen via NL Leert Door?
Plus

Het is mogelijk om meerdere opleidingen te volgen via NL Leert Door mits de opleiding in een andere subsidieronde is aangevraagd. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Hoe lang mag ik over de opleiding doen?
Plus

Je moet de opleiding binnen 3 maanden afronden.

Wat is NL Leert Door sectoraal maatwerk?
Plus

NL Leert Door met inzet van sectoraal maatwerk is een subsidieregeling die door de Nederlandse overheid in het leven is geroepen om werkend Nederland een steuntje in de rug te bieden bij het behouden van werk of het vinden van een nieuwe baan. Middels deze subsidie is het mogelijk om gebruik te maken van kosteloos ontwikkeladvies en/of kosteloze scholing.

Wat ga ik leren tijdens de opleiding?
Plus

- Meer informatie over de opleiding Web Development.
- Meer informatie over de opleiding Data Analytics with Power BI.

Krijg ik een certificaat?
Plus

Ja, als je de opleiding afrondt krijg je van ons een certificaat van deelname.

Hoe lang duurt de opleiding?
Plus

De opleidingen Web Development en Data Analytics with Power BI duren +/- 120 uur. Dit betekent dat je er 12 weken lang ongeveer 10 uur per week mee bezig zult zijn.  

Heb je meer tijd? Dan ben je uiteraard vrij om de opleiding sneller af te ronden!

Zijn er vaste / verplichte momenten om te studeren?
Plus

Er zijn geen vaste momenten. Je studeert in je eigen tempo en tijd.

Wanneer krijg ik toegang tot de online leeromgeving?
Plus

Als je aangeeft dat je direct wilt starten, dan krijg je na het maken van de test en het aanleveren van je gegevens direct je inloggegevens toegestuurd. Als je aangeeft dat je in een andere maand wilt starten, dan krijg je rond de 1e van de maand je inloggegevens toegestuurd.

Wat gebeurt er als ik de opleiding niet afmaak?
Plus

Wanneer je de opleiding niet afrondt, kan Winc Academy geen subsidie aanvragen voor de kosten van jouw opleiding. In dat geval zullen wij €500,- in rekening brengen voor de gemaakte administratie- en opleidingskosten.

Wanneer kan ik starten?
Plus

Op het aanmeldformulier kan je een voorkeursdatum opgeven waarop je zou willen starten. Zodra je inschrijving bij ons binnen is laten wij je het z.s.m. weten als je mag beginnen. Als dit het geval is, start je in de maand waarvoor jij je hebt ingeschreven.

Wat is de prestatieverklaring en waarom moet ik deze ondertekenen?
Plus

De prestatieverklaring is een document dat onderdeel is van jouw persoonlijke dossier voor de subsidieaanvraag. Bij het afronden van de opleiding (of uiterlijk 3 maanden na start van de opleiding) vragen we jou om deze te ondertekenen. Hierin verklaar je dat je voldoet aan de voorwaarden van NL Leert Door en dat je de opleiding kosteloos hebt kunnen volgen.

Kan ik iemand anders inschrijven voor een Nederland leert door opleiding?
Plus

Het inschrijven voor een opleiding dient door de deelnemer zelf te gebeuren (in verband met privacygevoelige persoonsgegevens). Het traject is persoonlijk en niet overdraagbaar.

Hoe kan ik me inschrijven?
Plus

Je kunt je kosteloos inschrijven voor een opleiding door het aanmeldformulier in te vullen. Daarna krijg je een mail met de vervolgstappen.

Wat doen jullie met mijn persoonlijke gegevens?
Plus

Alle gegevens die je invult hebben we nodig om de opleiding(en) aan jou te kunnen leveren. We vragen hiermee de subsidie voor jou aan en de gegevens worden opgeslagen om aan te kunnen tonen dat je de opleiding ook daadwerkelijk bij ons gevolgd hebt.

De gegevens worden encrypted opgeslagen en zijn alleen in te zien door de Rijksoverheid.

Wat heb ik nodig om de aanvraag in te dienen?
Plus

Voor het aanvragen van een gratis opleiding via NL Leert Door sectoraal maatwerk hebben wij o.a. de volgende gegevens van jou nodig: 

- Een BSN nummer;

- Een geldig legitimatiebewijs.


Welke tijden kan ik studeren?
Plus

Dat bepaal je zelf, je kunt 24/7 online de lessen volgen.

Waarom moet ik mijn gegevens invullen en ID uploaden?
Plus

De overheid subsidieert de NL Leert Door trajecten die je bij Winc Academy kan volgen volledig. Om aan te tonen dat je de opleiding daadwerkelijk hebt gevolgd, verplicht de overheid ons om deze gegevens aan hen te verstrekken. We hebben hiervoor een digitale kopie van je identiteitsbewijs nodig.

Om de veiligheid te waarborgen kan je voor het kopiëren van jouw identiteitsbewijs gebruik maken van de KopieID app. Let op: streep geen gegevens door, maar voeg een watermerk toe. Je kunt je identiteitsbewijs vervolgens uploaden in het aanmeldformulier.