Blog

Loopbaanbegeleiding bij Winc Academy

Naast het bieden van kwalitatief onderwijs, begrijpen we dat een soepele overgang van studie naar werk van groot belang is. Daarom bieden wij loopbaanbegeleiding in combinatie met onze omscholingsopleidingen om zo jouw carrière naar een hoger niveau te tillen.
Geschreven door
Roos van Aken
op
December 15, 2023

Een succesvolle stap richting de arbeidsmarkt

Winc Academy heeft de handen ineengeslagen met Likewise.ly, een toonaangevend matching-platform, om de begeleiding te bieden die je nodig hebt om goed voorbereid de arbeidsmarkt op te gaan. De eerste stappen zijn namelijk essentieel om een stevige basis te leggen voor succes, onze loopbaanbegeleiding staat klaar om je tijdens deze cruciale fase te ondersteunen.

Hoe werkt het?

Je begint je traject bij Winc Academy met een omscholingsopleiding, waarbij je toegang krijgt tot de Career Module. Halverwege je opleiding krijg je de kans om een profiel aan te maken op Likewise.ly, ons partnerplatform. Wanneer je de Career Module hebt afgerond, feedback hebt verwerkt en een volledig profiel hebt aangemaakt op Likewise.ly, neemt een loopbaanadviseur contact met je op voor een kennismakingsgesprek. In het kennismakingsgesprek wordt gesproken over jouw vaardigheden en ambities op de arbeidsmarkt.

Terugblikken om vooruit te Kijken

Niet alleen de opgedane kennis van de opleiding is relevant voor je vervolgstappen. Ook vaardigheden uit het verleden kunnen van toegevoegde waarde zijn in je toekomstige carriere. De career module en de loopbaanbegeleider helpen je om deze kwaliteiten bloot te leggen en te laten aansluiten bij het nieuwe werkveld.

Ondersteuning op maat

De loopbaanbegeleider staat klaar om met jouw kwaliteiten op zoek te gaan naar een goede baanmatch. Deze werkgevers vinden jouw op het platform, en jij vindt hen. En de loopbaanbegeleider ondersteunt daarin. Ook gaat de loopbaanbegeleider in jouw regio opzoek naar een baan.

De volgende stap

Solliciteren kan een uitdaging zijn. Onze loopbaanadviseurs staan niet alleen klaar om je te begeleiden bij het vinden van vacatures, maar bieden ook praktische hulp bij het sollicitatieproces. Of het nu gaat om het bijschaven van je cv, het opstellen van effectieve sollicitatiebrieven, of het voorbereiden op gesprekken, wij zijn er om je te ondersteunen op maat.

Vrijblijvende hulp

Het hele traject van loopbaanbegeleiding is vrijblijvend. Wij bieden ondersteuning op de manier die het beste bij jou past. Of je nu slechts advies wilt bij het zoeken naar vacatures, hulp nodig hebt bij het sollicitatieproces, of begeleiding wenst bij het bespreken van arbeidsvoorwaarden, wij passen ons aan aan jouw behoeften.

Het uiteindelijke doel**: jouw baan na omscholing**

Voor velen is omscholen een weg naar een nieuwe baan. Wij begrijpen dit en streven ernaar samen met jou dit doel te bereiken. Onze loopbaanbegeleiding fungeert als een sleutel tot een succesvolle toetreding tot de arbeidsmarkt na omscholing. Neem de kans, doorloop de stappen en ontdek de mogelijkheden die voor jou liggen op het pad naar professioneel succes.

Meer Blogs

Cookie Preferences
close

We may use and track cookies, local storage, your IP address and similar technologies to improve the user experience of this site and to understand how it is used. Read more in our privacy policy.

-->