Blog

Meet Madelon! Zij zorgt ervoor dat studenten zich thuis voelen bij Winc

Meet Madelon, het aanspreekpunt voor de studenten van Winc Academy. Kom meer te weten over hoe zij ervoor zorgt dat studenten happy zijn en dat ook blijven.
Geschreven door
op
April 2, 2020

Maak kennis met Madelon van der Weijden, onze Senior Specialist Student Relations. Zoals de titel al verklapt is Madelon het aanspreekpunt voor de studenten van Winc Academy. Zij is vanaf het eerste contactmoment met Winc, tot aan de start van de opleiding verantwoordelijk om ‘de studenten happy te houden’, dit doet zij door al hun vragen te beantwoorden en ze zo goed mogelijk te informeren.

Het tevreden houden en het begeleiden van de studenten wordt met veel plezier en een volledige toewijding gedaan. Ze vindt het leuk om de studenten op een persoonlijke manier te benaderen, hierbij is het belangrijk om de studenten goed te leren kennen.
Waar komen ze vandaan? Wat is hun persoonlijke verhaal en achtergrond? Wat is hun motivatie?
Door zich goed in de positie van de studenten te verplaatsen wordt er een persoonlijke en vertrouwelijke band opgebouwd, zo persoonlijk dat studenten soms bellen en zeggen: ‘Hi, met mij’.

Winc heeft een speciaal plekje in haar hart, omdat het hele team vanuit passie met elkaar werkt. Alle schakels binnen Winc zijn nauw met elkaar verbonden. Het is mooi om te zien dat al deze schakels uiteindelijk eenzelfde doel nastreven en dat is om Winc succesvol te maken en zoveel mogelijk studenten te leren programmeren.
Het mooiste vindt zij dat Winc Academy een platform biedt voor iedereen, van jong tot oud, van manager tot slager. Winc is toegankelijk voor iedereen die de ambitie heeft om te leren programmeren, en daar draagt ze haar steentje graag aan bij.

Uit het succesvol begeleiden van de studenten haalt zij de meeste voldoening. Hen helpen de dappere stap te maken om het roer om te gooien om te gaan programmeren, soms zelfs een baan op te zeggen en hen geloof en vertrouwen in Winc te geven.
Een trots gevoel voor onze Winc-mama wanneer ze de studenten zo ziet groeien! 😍

De aandacht die ze voor de studenten heeft, wordt na werk ingeruild voor aandacht voor haar kinderen; ze is graag thuis samen met haar ‘mini mensjes’.
Naast haar gewone baan is er echter nog een baan waar ze met dezelfde energie vaak te vinden is, de tennisbaan.

Mail of bel gerust als je meer informatie wilt over Winc Academy.

Meer Blogs

Cookie Preferences
close

We may use and track cookies, local storage, your IP address and similar technologies to improve the user experience of this site and to understand how it is used. Read more in our privacy policy.

-->