Cookie Preferences
close

We may use and track cookies, local storage, your IP address and similar technologies to improve the user experience of this site and to understand how it is used. Read more in our privacy policy.

ChatGPT for work Productivity

Geef je productiviteit een boost door de kracht van AI!

Leer de basisprincipes van het gebruik van ChatGPT. Deze cursus leert je de belangrijkste concepten van ChatGPT en hoe je zo efficiënt mogelijk te werk gaat.
4.6
Meer dan 2.455 studenten gingen je al voor! (63 beoordelingen)

In het kort

Niveau
Beginner
Locatie
Online
Duur (maanden)
1
Gemiddelde duur:
10
uur
maanden
Duur (uur)
10
Lesmethode
Zelfstudie met online begeleiding
Taal studiemateriaal

Engels

Begeleiding in het  Nederlands en Engels
Startdatum
Flexibel, direct
Kosten
395
Mogelijk om in termijnen te betalen
7 dagen gratis anuleren

Belangrijkste info over

ChatGPT for work Productivity

Waarom

ChatGPT for work Productivity

?

check
Vergroot je productiviteit en bespaar tijd door ChatGPT het gros van het denkwerk uit handen te laten nemen.
check
Leer de manieren waarop ChatGPT processen kan automatiseren; behandel best practices en voorbeelden van waarop ChatGPT in echte situaties wordt gebruikt.
check
Ontdek hoe tools zoals ChatGPT de manier waarop we naar werk kijken volledig verandert en wees deel van de pioniers die vooraan deze verandering staan.

Voor wie is deze opleiding?

Developers/coders

Plus
Leer hoe ChatGPT kan worden gebruikt om code te schrijven, maar ook te begrijpen, checken, debuggen en onderhouden. Alles in het kader van efficiëntie!

Marketeers / tekstschrijvers

Plus
ChatGPT kan worden gebruikt om effectief en doeltreffend content te genereren voor bijvoorbeeld webteksten of marketingcampagnes.

Projectmanagers

Plus
Gebruik ChatGPT als personal assistant, maar ook om bijvoorbeeld taken te delegeren, meetings te notuleren, enzovoorts.

Innovatiesupporters

Plus
ChatGPT kan worden ingezet voor banen van de toekomst, het ‘bedenken’ van nieuwe ideeën en het simuleren van scenario’s in tech, finance, business en andere sectoren.

Studiewijzer

Ontdek binnen 2 minuten welke

Technology & Business

opleiding het beste bij jou past

Opleidingsmodules

Wat je leert in

ChatGPT for work Productivity

AI: een introductie

Bonusmateriaal
add

Tijdens de intro kijken we naar wat AI is en hoe AI getraind wordt. Hierbij komt de basis van machine learning aan bod. We behandelen de grenzen van AI, en hoe AI kan worden gebruikt door jou.

Open AI: programmeren

Bonusmateriaal
add

In deze module leren we je hoe je door middel van AI code kunt genereren voor een website. Ook interessant als je niet zoveel weet van coderen!

Open AI: tekstgenerator

Bonusmateriaal
add

Hoe gebruik je bepaalde prompts om ChatGPT te laten uitvoeren wat je wilt? En wat doe je met het resultaat? We leggen je uit wat de best practices zijn en hoe je optimaal teksten kunt genereren!

ChatGPT cases: Coding

Bonusmateriaal
add

Behandel best practices in: code ontwikkelen, error detection, code commenting, code style checking, etc.

ChatGPT cases: Marketing

Bonusmateriaal
add

Behandel best practices in: copywriting, contentcreatie, marktonderzoek, personalisatie, SEO, chatbots, etc.

ChatGPT cases: Project Management

Bonusmateriaal
add

Behandel best practices in: taakverdeling, procesmonitoren, het schrijven van samenvattingen, notuleren, agendabeheer, etc.

Opleidingsbrochure

Wil je meer weten over deze opleiding?

In de opleidingsbrochure vind je alle informatie over de opleidingen, onze lesmethode en mogelijk financieringsopties.

Webinars

Ontdek of de opleiding bij je past tijdens onze webinar

ChatGPT for work Productivity

No items found.

Winc Academy certificaat

Werkgevers kennen Winc Academy

Winc Academy is aangesloten bij het Nederlandse instituten, waaronder het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO), de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO) en het UWV. Dit betekent dat onze kwalificaties zeer gerespecteerd worden door werkgevers en een waardevolle aanvulling zijn op je cv.

Resultaat

Na het afronden van deze opleiding ben je in staat om:

check
check
Doordat je zowel front-end als back-end skills hebt opgebouwd ben je in staat om websites van begin tot eind te ontwikkelen.
check
Door de praktische ervaring die je op hebt gedaan tijdens de opleiding ben je meteen klaar om het werkveld te betreden als (Junior) Developer.
check
Je hebt de vaardigheden om zowel de frontend als de backend van websites te ontwerpen en te ontwikkelen
check
Ontgrendel carrièremogelijkheden met een combinatie van live contactmomenten docenten en medestudenten, 1-op-1 mentorondersteuning en video's en tekst.
check
Je volgt de cursus in je eigen tijd en tempo, waar én wanneer het jou uitkomt. Wanneer je vragen hebt kan je deze altijd stellen aan onze docenten.
check
Met Technology & Business skills boost je je CV en maak je jezelf aantreklijk voor werkgevers.
check
Ontgrendel carrièremogelijkheden met onze cursussen die gemaakt zijn door experts uit het werkveld.
check
check
check
check
check
check
check
check
check
check
check
check
check
check
check
check
check
check
check
check
check
check
check
check
check
check
check
check
check
Ontwikkel de vaardigheid om data te kunnen visualiseren en presenteren aan verschillende doelgroepen binnen jouw organisatie. We behandelen hoe je dashboards en diverse datavisualisaties kunt creëren, afhankelijk van de gebruikte datasets, gaan we gebruik maken van tools zoals Looker Studio, Tableau en MS PowerBi.
check
Leer na de theorie verschillende tools gebruiken: SQL op BigQuery, Excel en Google Analytics 4. Beheers deze toonaangevende tools en ontdek de kracht om data te kunnen manipuleren zoals jij dat wilt!
check
Leer de basisprincipes van datavisualisatie kennen om diverse tools effectief te kunnen gebruiken om aantrekkelijke grafieken en diagrammen kunt maken.
check
Ontwikkel de vaardigheid om data te kunnen visualiseren en presenteren aan verschillende doelgroepen binnen jouw organisatie.
check
Duik in de wereld van Tableau, MS Power BI en Google's Looker Studio! Leer hoe je data van verschillende bronnen kunt importeren en creëer charts en dashboards die aan al jouw wensen voldoen
check
Leer de basisprincipes van datavisualisatie kennen om diverse tools effectief te kunnen gebruiken om aantrekkelijke grafieken en diagrammen kunt maken.
check
Met Google Analytics 4 kun je enorme hoeveelheden gegevens uit online bronnen verzamelen. In deze opleiding leer je hoe je ze importeert en inzichtelijke dashboards maakt.
check
Na het afronden van deze opleiding ben je in staat om je bedrijfsgegevens te analyseren met behulp van Google Analytics 4. Zo kun je onder andere de prestaties van je marketing funnel tracken en demografische gegevens van websitebezoekers bekijken en interpreteren.
check
Je leert hoe je Google Analytics 4 gebruikt en inzet voor het analyseren van data. Van de basisbeginselen van data-analyse, tot het goed begrijpen en maken van rapporten, en past deze kennis toe in de praktijk.
check
Tijdens de opleiding bouw je een eigen portfolio op.
check
Geeft je waardevolle vaardigheden en kennis die momenteel veel gevraagd zijn. Dit maakt je aantrekkelijker voor werkgevers in veel verschillende sectoren!
check
Door het analyseren van gegevens en het trekken van conclusies, help je bedrijven zich te onderscheiden en hun marktpositie te verbeteren.
check
Helpt niet alleen bij het verbeteren van kritisch denken, maar draagt ook bij aan een effectievere prestatie in het werk.
check
In een wereld die steeds meer afhankelijk wordt van technologie, vergroot het leren van programmeren je kansen op de arbeidsmarkt en bereidt het je voor op de toekomstige banen.
check
Het verbetert niet alleen je technische vaardigheden, maar ook je communicatievaardigheden, wat essentieel is voor succes in veel industrieën en functies.
check
Ontwikkelt je creativiteit en probleemoplossende vaardigheden, waardoor je innovatieve oplossingen kunt bedenken voor complexe problemen.
check
De digitale marketingindustrie groeit snel en er is veel vraag naar professionals in dit vakgebied.
check
Je kunt direct bijdragen aan de omzetgroei, merkbekendheid en klantenbinding van je werkgever of klant.
check
In het huidige digitale tijdperk is een sterke digitale aanwezigheid cruciaal voor bedrijven en marketeers.
check
Waardevolle carrièrevaardigheden: verwerf veelgevraagde gegevensvisualisatie - en analysevaardigheden die dat wel kunnenstimuleren uw carrièremogelijkheden.
check
Geavanceerde analyse: ontdek geavanceerde analysefuncties om diepere inzichten te krijgen en weloverwogen zakelijke beslissingen te nemen.
check
Verbluffende datavisualisatie: leer hoe u visueel aantrekkelijke grafieken en diagrammen kunt maken met Data Studio om inzichten effectief over te brengen
check
Verbeter uw professionele profiel: door Microsoft Office 365-vaardigheid aan uw vaardigheden toe te voegen, maakt u uzelf aantrekkelijker voor potentiële werkgevers of klanten. In deze cursus leer je de basisvaardigheden die nodig zijn om bedreven te worden in PowerPoint en Excel.
check
Productiviteitsboost: deze cursus kan u helpen efficiënter te werken, tijd te besparen en meer gedaan te krijgen.
check
Essentiële vaardigheden: Microsoft PowerPoint en Excel zijn essentieel voor veel banen. Deze inleidende cursus biedt de essentiële vaardigheden en kennis die nodig zijn om presentaties te maken en basisgegevensbeheer in Excel uit te voeren.
check
Carrièremogelijkheden: Met de toenemende vraag naar data-analyse en visualisatievaardigheden in verschillende industrieën, kan het leren van Tableau nieuwe carrièremogelijkheden openen
check
Data-analyse: je leert ook hoe je grote datasets kunt analyseren met behulp van de tools en functies van Tableau, zodat je waardevolle inzichten kunt verwerven en datagestuurde beslissingen kunt nemen
check
Vaardigheden voor gegevensvisualisatie: u leert hoe u verbluffende visualisaties en dashboards kunt maken van uw gegevens, waardoor deze gemakkelijker te begrijpen en aan anderen te presenteren zijn
check
Interessante leerervaring: Onze cursus is interactief en interessant, met hands-on oefeningen en projecten die je gemotiveerd houden en je helpen toepassen wat je hebt geleerd.
check
Praktisch: Python is een populaire programmeertaal die een breed scala aan toepassingen kent in verschillende industrieën. U zult vaardigheden opdoen die u verder kunnen helpen in uw carrière.
check
Beginner-vriendelijk: Onze cursus is speciaal ontworpen voor beginners zonder voorafgaande programmeerervaring. U krijgt duidelijke uitleg en voorbeelden die u helpen de basis van programmeren met Python te begrijpen.
check
Carrièremogelijkheden: CSS is een fundamenteel onderdeel van webontwikkeling, en door CSS onder de knie te krijgen, vergroot je je vooruitzichten op een baan en je verdienmogelijkheden.
check
Verbeterde gebruikerservaring: CSS is essentieel voor het maken van gebruiksvriendelijke websites met een optimale UX. Je leert hoe je ontwerpen maakt die gemakkelijk te navigeren zijn, esthetisch aantrekkelijk zijn en geoptimaliseerd voor zowel desktop- als mobiele apparaten.
check
Verbeterde vaardigheden in webdevelopment: je krijgt de vaardigheden en kennis die nodig zijn om visueel verbluffende websites te maken die zich onderscheiden van de massa.
check
Verbeter je carrièrevooruitzichten: SQL is een veelgevraagde vaardigheid in vele sectoren, het beheersen van deze skill vergroot je carrièrekansen en maakt het een stuk makkelijker om een treetje hoger op de ladder te klimmen.
check
Werken met Big Data: Omdat gegevens steeds complexer en omvangrijker worden, volstaan Excel en andere traditionele tools niet meer. SQL is ontworpen voor het beheer van grote datasets, zodat je nog meer nuttige inzichten uit je gegevens kunt halen.
check
Vergroot je data analyse skills: Met SQL kun je gegevens efficiënt manipuleren en inzichten vinden in grote datasets. Dit maakt het een van de meest waardevolle vaardigheiden van iedere data analist en datawetenschapper.
check
Haal meer uit je carrière: Excel is een van de meest gebruikte tools binnen organisaties. Het ontwikkelen van deze vaardigheid zal jouw loopbaanontwikkeling versnellen en het opent nieuwe baankansen.
check
Verbeterde werkefficiëntie: Excelleer in het stroomlijnen van processen en bespaar tijd.
check
Essentiële Excel vaardigheden: leer alle ins en outs. Van de basis tot zeer geavanceerde Excel vaardigheden, zoals het maken van spreadsheets, het werken met gegevens en formules, en het maken van grafieken en diagrammen om gegevens te visualiseren.
check
check
check
check
check
check
Je ontwikkelt een brede marketing kennis, waardoor je effectieve en doeltreffende strategieën op kan zetten.
check
check
check
check
check
check
check
check
check
check
check
check
check
Een baan in Online Marketing is future proof! De wereld wordt steeds meer gedigitaliseerd, en dit geldt ook voor bedrijven en hun marketingactiviteiten.
check
Door de praktische benadering in de opleiding, kan jij je nieuwe vaardigheden meteen in de praktijk toepassen en ben je na succesvolle afronding meteen klaar om jouw nieuwe Online Marketing carrière te lanceren.
check
Tijdens de opleiding verwerf je een brede basis in Online Marketing, wat je veelzijdig inzetbaar maakt en in staat stelt strategische keuzes te nemen.
check
check
check

Na de opleiding

De vaardigheden en tools die je nodig hebt voor een nieuwe start

Tijdens de opleiding leer je precies wat je in de praktijk nodig hebt. Of je nou aan de slag wil als Online Marketeer, of je marketing skills wilt toepassen op je eigen bedrijf, deze opleiding bereid je voor op het werkveld.
Skills
Tools
Skills en Tools van
ChatGPT for work Productivity

De onderwijsmethode die bij je past

Begin meteen, studeer op je eigen tijd en tempo

Online flexibiliteit, op jouw voorwaarden

Onze opleidingen zijn 100% online en je studeert waar én wanneer het jou uitkomt. Zo kun je je opleiding goed combineren met je werk en privéleven.

Persoonlijke begeleiding

Jouw succes staat bij ons voorop. Onze ervaren mentoren staan voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden en persoonlijke feedback te geven.

Portfolio

Werk aan je eindproject en presenteer het aan werkgevers

Je werkt aan je eigen portfolio of praktijkopdracht en krijgt persoonlijke feedback! Als je een eigen bedrijf hebt, kun je je eigen bedrijfsdata of informatie gebruiken.

Projecten van studenten
ChatGPT for work Productivity

Proefpakket

Is deze opleiding iets voor jou?

Doe een gratis proefles en maak kennis met de opleiding en onze lesmethode.

Wat onze studenten zeggen

TrustScore 4,2 | 100+ reviews

Financieringsmogelijkheden

Dit is hoe jij je opleiding voordelig kan volgen

Via je werkgever

Grote kans dat jij een jaarlijks opleidingsbudget vanuit je werkgever hebt. Deze financieringsoptie is geschikt voor je als je in loondienst werkt.

Vraag een offerte aan
north_east

Via gemeentelijke scholingsbudgetten

Via scholingsbudgetten in jouw regio of gemeente kun je je opleiding laten financieren tot max. 7000 euro. We hebben samenwerking met de volgende gemeentes: Rotterdam, Zwolle, De Achterhoek en Twente.

Meer informatie
north_east

Via het UWV

Als je momenteel werkloos bent en een UWV-uitkering ontvangt kan je hier gebruik van maken. De kosten van je gehele opleiding worden hier mee vergoed.

Meer informatie
north_east

Start direct!

ChatGPT for work Productivity

Gebruik de kortingscode STAPNOV2023 om gebruik te maken van onze €1000 korting. Klik hier voor meer informatie.

Met STAP-budget
0
Meest gekozen

395
done
Subsidie t.w.v. €1000
done
Certificaat inbegrepen
done
Start op 31/7/2023*
Eenmalige betaling
395
Bespaar €1000

done
Krijg 5% korting
done
Certificaat inbegrepen
done
Direct starten
done
7 dagen gratis annuleren
Loading icon
In termijnen
nu

totaal
done
Betaal in
termijnen
done
Certificaat inbegrepen
done
Direct starten
Loading icon

Veelgestelde vragen

ChatGPT for work Productivity

No items found.

Heb je nog vragen?

Wij helpen je graag!

Wil je meer weten over de inhoud van de opleidingen, onze manier van lesgeven, baankansen of de financiering van je opleiding?

Onze opleidingsadviseurs spreken dagelijks veel mensen zoals jij en helpen je graag om tot een goeie keuze te komen. Je kan direct een afspraak plannen via onderstaande button!

Je kan ons natuurlijk ook bellen via +31 (0)88 16 60 316 of mailen naar welkom@wincacademy.nl

Blog

Met gratis headphone
T/m 25 juni
Op dit moment zijn er geen andere blogposts beschikbaar
-->