Sluit popupAanmelden
Opleiding

Samenwerking met TechMeUp

Vanaf 12 november 2020 werkt Winc Academy samen met TechMeUp. TechMeUp een tech-fonds dat investeert in de kansen van mensen!

Logo of TechMeUp
Geschreven door
Gepubliceerd op
Donderdag 12 november 2020

Het tekort aan IT-talent is al jaren een groeiend probleem. De coronacrisis versnelt de digitale transformatie in veel sectoren enorm, en maakt om- en bijscholing urgenter dan ooit. Maar niet iedereen is in de mogelijkheid om (terug) naar school te gaan. Je moet flink investeren; maandenlang in opleiding zijn, zelf geld betalen voor een opleiding of er een tijdje op achteruit gaan in salaris. Niet iedereen wil en kán dat. Als je een gezin te onderhouden hebt en de huur moet betalen, bedenk je je wel twee keer voordat je de stap neemt je te laten omscholen. Zo wordt de IT voor bepaalde groepen onbereikbaar, terwijl de vraag naar (potentieel) IT-talent enorm is. Dat werkt kansenongelijkheid in de hand. Daarom maakt TechMeUp een rentevrij studievoorschot mogelijk voor ondervertegenwoordigde groepen in tech, dat ze kunnen terugbetalen tegen de tijd zij een baan gevonden hebben. Zo kunnen studenten hun leven en opleiding draaiende kunnen houden tijdens het studeren.

Dus, zit jij al een tijdje te twijfelen om je om te scholen naar IT maar weet je niet zo goed hoe je dit financieel moet bolwerken? Vraag een studievoorschot aan bij TechMeUp! Zo kun je de komende tijd onbezorgd studeren. Het voorschot betaal je pas terug wanneer je een baan gevonden hebt. Ben je benieuwd of je in aanmerking komt? Check het op www.techmeup.nl

Meer over dit onderwerp

Cookie Preferences
close

We may use and track cookies, local storage, your IP address and similar technologies to improve the user experience of this site and to understand how it is used. Read more in our privacy policy.