Cookie Preferences
close

We may use and track cookies, local storage, your IP address and similar technologies to improve the user experience of this site and to understand how it is used. Read more in our privacy policy.

Ontdek jouw Tech Talent

Ben je aan het onderzoeken of een baan in tech iets voor je zou kunnen zijn? Wil je ontdekken welke vaardigheden en talenten je verder kunnen brengen in je carrière? Maak dan nu gebruik van de mogelijkheid om GRATIS gebruik te maken van onze loopbaanadviseurs, dankzij  de Digipower subsidie! Vanwege de subsidie zijn de plekken beperkt, dus wacht niet te lang en meld je direct aan!
TrustScore 4,2 | 100+ reviews

Twijfel je of een baan in Tech wel bij je past?
Laat ons je adviseren.

savings

Wat houdt loopbaanoriëntatie in?

We helpen je met inzichten en advies gebaseerd op jouw doelen, vaardigheden en interesses. We bespreken ook relevante opleidingen, baanmogelijkheden en toekomstgerichte trends in de IT-sector.
handshake

Voor wie is het?

Voor iedereen die een carrière in de IT overweegt, of je nu twijfelt of IT geschikt is voor jou, of als je specifieke vragen hebt over vaardigheden en carrièremogelijkheden.
self_improvement

Hoe meld je je aan?

Als je een loopbaanoriëntatiegesprek met een adviseur wilt, vul dan het formulier in. Je ontvangt dan een e-mail om een gesprek te plannen op een tijdstip dat jou uitkomt. Meld je direct aan want de plekken zijn beperkt vanwege de subsidie.

workspace_premium

5.000

Mensen gingen jou voor bij  Winc Academy.

school

75%

Van de mensen geeft aan dat het volgen van een opleiding bij Winc ertoe heeft geleid dat ze hun werk beter zijn gaan doen of dat ze zelfs van baan gewisseld zijn!

Wij kunnen ons voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet

Dit zijn een aantal van onze populairste opleidingen die bij jou zouden kunnen passen:

ads_click

Online Marketing

Leer alles over het gebruik van data-gedreven marketing, hoe je een goeie website maakt, hoe zoekmachines werken en hoe je sociale media effectief inzet voor marketingdoeleinden. Deze complete cursus geeft je een goed overzicht van de verschillende onderdelen van online marketing.

design_services

UX Design with Figma

Leer hoe je door middel van onder andere klantonderzoek, wireframing en prototyping gebruiksvriendelijke webervaringen creëert.

code_blocks

Full-stack Development

Leer hoe je met inzet van de nieuwste AI tools snel en efficient je resultaat kan bereiken. Je wordt opgeleid in zowel front-end als back-end development en we leren je hoe je AI kunt gebruiken om nog efficiënter en beter code te kunnen schrijven. Je werkt aan je eigen portfolio en na de opleiding beheers je de meest gebruikte programmeertalen en kan je meteen aan de slag als developer.

devices

Front-end Development

Je leert vanaf de basis hoe je moderne websites en web-apps met HTML, CSS en JavaScript bouwt. Je leert werken met AI, zodat je na de opleiding direct klaar om de slag te gaan als (junior) Front-end Developer. Leer hoe je met inzet van de nieuwste AI tools snel en efficient je resultaat kan bereiken.

table_rows

Excel Basics & Advanced

Excel is een essentieel hulpmiddel voor bijna iedere professional. Of je nu financiële gegevens analyseert, marketinggegevens in kaart brengt of projecten beheert. Het biedt onbeperkte mogelijkheden voor bedrijven en organisaties van elke omvang en binnen iedere branche.

dashboard

Data Analytics with Power BI

Analyseer belangrijke data in Microsoft Power BI en leer hoe je data insights visueel kunt maken voor jouw organisatie.

monitoring

Business Data Analytics

Leer de basisprincipes van data analyse en visualisatie kennen en ga aan de slag met toonaangevende tools zoals Microsoft PowerBI, Excel en Google Analytics 4.

smart_toy

ChatGPT for work Productivity

Leer de basisprincipes van het gebruik van ChatGPT. Deze cursus leert je de belangrijkste concepten van ChatGPT en hoe je zo efficiënt mogelijk te werk gaat.

Realiseer jouw carrièredoelen.
Vind de IT baan die bij je past.

Beantwoord onderstaande vragen en ontvang direct een uitnodiging voor een gesprek.

Hoe het werkt

1.

Vul het formulier in

We hebben een aantal gegevens van je nodig om je dit gratis te kunnen aanbieden. Vul het formulier in zodat we je gesprek kunnen inplannen.

2.

Plan zelf je gesprek

Je ontvangt van ons een e-mail met daarin de instructies om jouw loopbaanoriëntatie gesprek in te plannen op een moment dat het jou uitkomt.

3.

Wij denken met je mee

Het loopbaanoriëntatiegesprek ingepland? We kijken ernaar uit om met je in gesprek te gaan!

Benieuwd wat onze studenten over ons zeggen?

TrustScore 4,2 | 100+ reviews

Waarom Winc Academy?

flag

Je kan direct starten

Wij hebben geen vaste startdata, je kan met elke opleiding op ieder moment starten.

public

Studeren waar je wil

Onze opleidingen zijn 100% remote.

self_improvement

Studeren wanneer je wil

Parttime of fulltime, wat jij wil!

local_library

Met begeleiding van onze experts

Zodat we er samen voor zorgen dat je je droom kunt waarmaken.

Wij helpen je bij het realiseren van je carrièredoelen

Boost je carrière met veelgevraagde vaardigheden met onze aanbevolen opleidingen. Geef je carrière een boost en onderzoek of een baan in Tech bij je zou kunnen passen.

-->