Cookie Preferences
close

We may use and track cookies, local storage, your IP address and similar technologies to improve the user experience of this site and to understand how it is used. Read more in our privacy policy.

Flexibel en persoonlijk studeren

Winc Academy maakt jou wegwijs in de wereld van tech. Je leert waardevolle vaardigheden die zowel nu als in de toekomst essentieel zijn!

Winc Academy webinars

Volg een gratis webinar

Besteed 1 uur aan het ontwikkelen van een nieuwe vaardigheid én leer de docenten van Winc Academy kennen.

Onderwijsmethode

100% online

Alle opleidingen zijn remote, wat betekent dat ze online en vanuit huis te volgen zijn.

Geen stoffige klaslokalen, waarbij je op vaste tijden aanwezig moet zijn. Je studeert waar én wanneer het jou uitkomt en ondertussen sta je voortdurend in contact met de docenten en jouw medestudenten via Slack (het platform waarmee wij met elkaar communiceren).

Onderwijsmethode

Praktijkgericht

Wij staan continu in contact met het bedrijfsleven, zodat we weten wat het beste aansluit op de arbeidsmarkt.

Daarnaast zijn onze docenten zelf developers, waardoor zij precies weten welke vaardigheden jij in de praktijk nodig hebt. Tijdens de opleiding ga je veel zelf aan de slag, omdat je zo de stof het beste leert en onthoudt. Je gaat aan de slag met een praktische case of je bouwt een portfolio op, die je kan gebruiken zodra je na afloop van de opleiding gaat solliciteren.

Onderwijsmethode

Persoonlijk

We vinden het belangrijk dat onze studenten gemotiveerd blijven en alles uit de opleiding halen.

Iedereen studeert op zijn eigen manier en daarom is er altijd de mogelijkheid om vragen te stellen en krijg je persoonlijke feedback op je opdrachten. En, als je een tijd niet actief bent geweest, dan kan je van onze docenten een berichtje verwachten om te vragen hoe het met je gaat.

-->