Cookie Preferences
close

We may use and track cookies, local storage, your IP address and similar technologies to improve the user experience of this site and to understand how it is used. Read more in our privacy policy.

Word in 6 maanden een veelzijdige Front-end Developer; Nu met AI!

Leer hoe je met inzet van de nieuwste AI tools snel en efficient je resultaat kan bereiken. Stap voor stap leer je de kunst van het bouwen van moderne websites en web-apps met HTML, CSS en JavaScript, inclusief het werken met AI. Tijdens de opleiding bouw je ook aan je eigen portfolio, dat je met trots aan toekomstige werkgevers kunt laten zien. En als bekroning van je harde werk ontvang je een officieel certificaat. Zo ben je helemaal klaar om straks vol zelfvertrouwen aan de slag te gaan als junior Front-end Developer!

Hallo! Ik heb een vraag over de eindopdracht.

Beheers het volledige spectrum van

Front-end Development

grid_view

HTML

De inhoud van een website wordt beschreven in HTML. Je bepaalt hiermee welke pagina's er zijn en wat waar staat. Je leert HTML lezen en schrijven, en kunt hiermee al snel zelf eenvoudige websites maken.

format_paint

CSS

CSS gaat over het design en alles omtrent het geven van een aantrekkelijk uiterlijk aan je website. Denk aan kleuren, lettertypes en animaties, maar ook aan responsiveness en user friendliness.

animation

JavaScript

Met JavaScript kan je de benodigde functionaliteit toevoegen aan je website. Denk hierbij aan interactie met gebruikers, databases en animaties. De mogelijkheden zijn eindeloos!

explosion

React

React is een 'uitbreiding' op JavaScript, waarmee je nog makkelijker snelle en soepel werkende websites leert schrijven. De websites van Facebook, Netflix en Reddit zijn allemaal in React ontwikkeld!

account_tree

Workflow Git & GitHub

Ga aan de slag met developer workflows m.b.v. GitHub en andere tools. Aan het eind van de opleiding heb je een volledig portfolio in Git opgebouwd.

supervisor_account

Sollicitatietraining

Met praktische opdrachten en sollicitatietips bouw jij aan een overtuigend cv, LinkedIn-profiel en sollicitatiegesprek. Met deze vaardigheden kunnen wij jou effectief helpen via onze loopbaanbegeleiding in samenwerking met Likewise.ly.

cast_for_education

Live lessen (Online)

Tijdens onze interactieve live lessen behandelen we elke keer een ander onderwerp. Je gaat samen met jouw medestudenten aan de slag met een casus en je krijgt de kans om vragen te stellen aan de docent.

NIEUW: Werken met AI

Het gebruik van kunstmatige intelligentie (ofwel AI) in programmeren zorgt voor een revolutie in de manier waarop we software ontwikkelen. Leer AI te gebruiken om nog beter en efficiënter te kunnen programmeren doordat je persoonlijke feedback op je werk krijgt en nieuwe inzichten verwerft.

Volg je opleiding op je eigen tijd en tempo

Klaslokalen behoren tot het verleden. Bij Winc Academy volg je de opleiding op ons online platform waar én wanneer het jou uitkomt. Zo kun je je studie goed combineren met je werk en privéleven.

Ontvang persoonlijke begeleiding en feedback

Onze mentoren zijn beschikbaar voor vragen en persoonlijke feedback via Slack of 1 op 1 ontmoetingen. Bovendien zijn er live lessen beschikbaar die je kunt volgen.

Werk aan je eindproject en presenteer het aan werkgevers

Werk tijdens de opleiding rechtstreeks aan je portfolio of een praktijkcase om aan jouw (potentiële) werkgever te presenteren.

school

+3K

Studenten in de community

star

4.7

Onze Google score

thumb_up

85%

Van de studenten beveelt onze opleidingen aan

Benieuwd wat onze studenten over ons zeggen?

TrustScore 4,2 | 100+ reviews

Meer weten over onze opleiding

Front-end Development

?

-->