Blog

Winc Academy is uitvoerder van het project Digipower!

Winc Academy is uitvoerder van het project Digipower en daarom kun je de scholing tot een duurzame baan volgen via Winc Academy. Lees snel verder wat de voorwaarden zijn en welke opleidingen je kunt volgen!
Geschreven door
Roos van Aken
op
November 6, 2023

Wat houdt de JTF subsidie in?

Het Just Transition Fund (JTF) zet zich in voor een groener Europa. Het doel van het fonds is om specifieke regio's en individuen in staat te stellen te anticiperen op de effecten van de overgang naar een klimaatneutraal Europa.

Een van de projecten uitgevoerd middels JTF is het project Digipower in de regio Westelijk Noord-Brabant. In dit project ligt de focus op het creëren van duurzame inzetbaarheid van werknemers in (groene) banen door middel van scholing. 

Winc Academy is uitvoerder van het project Digipower en daarom kun je de scholing tot een duurzame baan volgen via Winc Academy.

Praktische informatie

  • Je bent tussen de 18 en 66 jaar oud
  • Je hebt een BSN
  • Je hebt binding met de regio Westelijk Noord-Brabant (Hoogerheide, Bergen op Zoom, Steenbergen, Roosendaal, Etten-Leur, Sint Willebrord, Zundert, Breda, Zevenbergen, Made, Oosterhout, Raamsdonksveer, Drimmelen, Woensdrecht, Halderberge, Rucphen) 
  • namelijk;
  • Iedereen die woont binnen deze regio (vast verblijfadres geregistreerd bij de gemeente);
  • Iedereen die woont buiten de regio, maar werkt bij een organisatie of een vestiging van een organisatie binnen de regio (geregistreerd bij de KvK);
  • Iedereen die woont buiten de regio, maar wil gaan werken binnen de regio (werklozen, zij-instromers).
  • 50% bijdrage scholingskosten verplicht door bijvoorbeeld werkgever, uitkeringsinstantie of jezelf.*

* Onze adviseurs staan klaar om mee te denken en te adviseren over de financieringsmogelijkheden.

Meer Blogs

Cookie Preferences
close

We may use and track cookies, local storage, your IP address and similar technologies to improve the user experience of this site and to understand how it is used. Read more in our privacy policy.

-->