Blog

Van het UWV, naar werken met plezier

Van het UWV naar programmeur bij Bol.com. Eurvin vertelt je meer over zijn huidige baan en waarom hij destijds begon met de opleiding tot Front-end Developer.
Geschreven door
op
April 30, 2020

Eurvin Morman begon in september 2019 opleiding tot Front-end Developer bij Winc Academy. Inmiddels is hij al een aantal maanden werkzaam bij Bol.com, waar hij met veel plezier als Software Engineer werkt. Winc Academy werkt samen met het UWV om onontdekt programmeer talent te vinden. Dit is ook hoe Eurvin bij Winc Academy terecht is gekomen. In het Werkblad Magazine van het UWV deelt hij zijn ervaringen over de opleiding. Daarnaast vertelt hij over het werken als programmeur en hoe dit hem bevalt. Lees het artikel hier.

Ben je benieuwd hoe het er tijdens de opleiding zelf aan toe gaat? Toen Eurvin nog bezig was met zijn opleiding heeft hij een stuk geschreven over hoe een dag als Front-end Developer trainee eruit ziet, lees het hier.

Meer Blogs

Cookie Preferences
close

We may use and track cookies, local storage, your IP address and similar technologies to improve the user experience of this site and to understand how it is used. Read more in our privacy policy.

-->