Sluit popupAanmelden
Opleiding

Wat kan jij aan het eind van de opleiding?

Tijdens de opleiding Front-end Development worden onze studenten klaargestoomd om aan de slag te gaan als junior Front-end Developer.

Illustation of man working on a laptop
Geschreven door
Niels Bom
Niels Bom
Hoofddocent
Gepubliceerd op
19 mei 2020

Tijdens de opleiding worden onze studenten klaargestoomd om aan de slag te gaan als junior Front-end Developer. Hoewel de studenten hierna zeker nog niet zijn uitgeleerd, beschikken ze wel over de benodigde software skills om een website of applicatie te kunnen bouwen. Helaas wordt hier door velen nog sceptisch naar gekeken. Logisch natuurlijk, want hoeveel weet je precies na zo'n opleiding? Graag laten we je dat zien, met als voorbeeld het eindproject van onze alumnus Leon Rijsdam.

De eindopdracht – Student Dashboard

Als eindopdracht vragen wij onze studenten om een ‘real life’ project te doen. Het doel hiervan is om het de docenten van Winc Academy gemakkelijker te maken. In één overzicht moet te zien zijn hoe de opdrachten door de studenten worden geëvalueerd.
De studenten maken per week een aantal opdrachten. Wat wij graag zouden willen zien zijn de evaluaties, per opdracht, van iedere student in een “Bar Chart”.

Wat wij van de studenten vragen:
Wat de studenten gebruiken voor dit project:

Zoals je kunt lezen is het geen gemakkelijke opdracht. We zijn dan ook trots op onze studenten, die allemaal iets moois hebben neergezet!

Hoe ziet zo’n eindproject er dan uit?

Om je nog een beter beeld te geven van de eindopdracht, laten we je graag zien hoe Leon Rijsdam, oud student van Winc Academy, de opdracht heeft uitgevoerd. En wie kan ons dat beter vertellen dan Leon zelf? Op zijn LinkedIn vertelt hij over het proces en de keuzes die hij heeft gemaakt. Lees hier zijn ervaring en een verdere toelichting op de uitwerking. Wil je meteen zien hoe zijn dashboard eruit ziet en welke functionaliteiten het bevat? Kijk dan hier. We hopen dat je door dit voorbeeld een beter beeld hebt gekregen van wat de studenten van Winc Academy aan het eind van hun opleiding kunnen.

Zie jij jezelf ook aan dit soort projecten werken? Schrijf je dan in voor de Front-end opleiding en ga de uitdaging aan!


Meer over dit onderwerp

Cookie Preferences
close

We may use and track cookies, local storage, your IP address and similar technologies to improve the user experience of this site and to understand how it is used. Read more in our privacy policy.